Afkitten

Afkitten is een belangrijk onderdeel van ons vakgebied, maar ook de klus die het meest wordt onderschat. CMI biedt allround diensten aan en werkt dus ook als kitbedrijf. Het afkitten is onmisbaar voor een perfecte afwerking. Het helpt om de voegen tussen verschillende materialen schoon te houden en waterdicht te maken, mits de kit juist wordt aangebracht. Om die reden werken er bij CMI alleen zeer ervaren kitters, die de fijne kneepjes van het vak kennen.

Gespecialiseerd kitbedrijf

Als kitbedrijf verzorgen wij hoogwaardig kitwerk voor particulieren, horeca ondernemers en de zakelijke markt in onder andere badkamers en keukens, maar ook zwembaden, gevels, vloeren en sanitair is ons niet vreemd. Heeft u een specifieke klus waarover u graag meer informatie of persoonlijk advies wilt ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van meer informatie over de materialen waarmee wij werken en welke werkwijze wij hanteren als het gaat om afkitten.

Wij ontzorgen onze klanten van A tot Z en kunnen met onze ervaren kitters het gehele pakket aanbieden, in welk segment dan ook. Uw klus is dan ook van harte welkom en is bij ons in goede handen. Bekijk voor inspiratie ons portfolio vol tevreden klanten waar ook het afkitten een onmisbaar aandeel had in de afwerking.

Kitwerk renoveren

Wij krijgen altijd veel vragen van klanten of wij ook kitwerk herstellen. Natuurlijk doen wij dat, met uiterste precisie. Met nieuw kitwerk kan een badkamer of keuken er al een stuk beter uitzien. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor het renoveren van kitwerk.