Akoestisch plafond

Veel moderne ruimtes met een strakke inrichting hebben een vervelende akoestiek. Er is teveel geluid die door de ruimte weergalmt waardoor het er zeer rumoerig is. Wij van CMI bieden in samenwerking met onze partner Echo Acoustic een slimme en ecologische oplossing aan op dit probleem: een naadloos akoestisch plafond van ecologisch schapenwol. Ook in panelen verkrijgbaar.

Green plaster akoestische plafond

De Green Plaster afwerking zorgt voor een sublieme akoestiek waarin het geluid komt waar hij moet komen zonder door de ruimte te weergalmen. Er wordt gebruikt gemaakt van hoogwaardige wol die wordt gemonteerd door middel van volledige verlijming. Over deze laag wordt een akoestische pleister laag gespoten van hoogwaardige gerecyclede cellulose vezels. Dat geeft niet alleen een prettige akoestiek, maar optimaliseert ook de brandveiligheid van het plafond.

Voordelen van een Green Plaster akoestisch plafond

  • Het plafond is gemaakt gemaakt van natuurlijk materiaal: 100% ecologische schapenwol
  • Het werkt luchtzuiverend en bevordert de kwaliteit van de binnenlucht
  • Geen druppelvorming bij brand en het materiaal is zelfdovend
  • Betere geluidsabsoptie dan minerale wol
  • Veroorzaakt geen lichamelijke klachten zoals jeuk of eczeem zoals minerale wol en heeft een positief effect op het menselijke welzijn.

Aanbrengen van het akoestisch plafond

Het akoestisch plafond kan op elke luchtdichte ondergrond worden aangebracht, dus zowel op gipsplaten, stucwerk en beton. Het plafond is standaard wit, maar kan in vrijwel elke NCS of RAL kleur worden opgeleverd in diverse diktes van 15 tot 45 mm.

Diverse afwerkingen

Green Plaster plafonds zijn in drie verschillende types verkrijgbaar.

  1. Green Plaster 1 heeft een ultra gladde afwerking
  2. Green Plaster 2 is hetzelfde opgebouwd als nummer 1 maar heeft een lichte korrel als afwerking.
  3. Green Plaster 3 is afgewerkt met een grove korrel

Meer weten over akoestische plafonds?

Geniet van een strakke ruimte met een prettige akoestiek, zowel voor bedrijven als particulieren. De geheel ecologische wijze is niet alleen prettig voor u en uw gasten, maar ook voor het milieu! Meer informatie over deze akoestische plafonds? Maak een afspraak voor een persoonlijk advies gesprek in onze showroom.