Cement Design®

Creative Minds International is trotse official Benelux dealer van Cement Design®. Cement Design® is een upcoming international die trendsetter is op het gebied van decoratieve coatings. Een van de vele voordelen van de kwalitatieve producten is dat ze geleverd worden met goede garantie voorwaarden op waterdichtheid.

Niet alleen gebruiken wij de producten van dit internationale bedrijf bij onze projecten, maar mogen wij ook exclusieve trainingen geven voor het gebruik van de producten. Lees hieronder meer over deze trainingen.

Bent u benieuwd naar ons portfolio van Cement Design®? Neem dan een kijkje op de pagina Cement Design Vloeren of Cement Design Wanden.

Over Cement Design®

Cement Design® is een van oorsprong Spaans bedrijf en koploper op het gebied van coating productie. Met dealers in meer dan dertig landen wereldwijd is het een zeer gerespecteerd bedrijf binnen de branche. De exclusieve decoratieve coatings die zij produceren worden vaak gebruikt in projecten van architecten en interieur stylisten en zijn geliefd om de kwaliteit en diversiteit.

Door te innoveren en zich te onderscheiden van de concurrenten willen ze de marktleiders op het gebied van decoratieve coating uitdagen. Dat doen ze door keer op keer functionele producten leveren die hoogstaande technische capaciteiten bevatten.

Cement Design® Trainingen

Om de kwaliteit van de producten te kunnen waarborgen, moet u voordat u gaat werken met de producten een training gevolgd hebben die uw vakkundigheid aantoont. Creative Minds International verzorgt deze exclusieve trainingen op ons hoofdkantoor in Purmerend. Wilt u de training volgen bij ons en werken met de hoogwaardige producten van dit upcoming bedrijf? Neem dan contact met ons op.