1. Home > Beton cire

Beton cire

Neem contact op

Beton cire is vooral in de afgelopen jaren een zeer populaire stucvorm geworden, maar wist u dat de oude Grieken en Romeinen het al gebruikten? Omdat beton ciré slijt- en watervast is, wordt het vaak gebruikt voor wanden en vloeren in badkamers en keukens. Na het aanbrengen wordt er een coatinglaag overheen aangebracht ter bescherming. Zo bent u altijd verzekerd van een hygiënisch en stijlvol geheel!

Betonlook stucwerk: óók de keuze van wereldsterren

Beton ciré is naadloos en eenvoudig schoon te maken met een dweil. Daarom wordt het vaak toegepast in de keuken en badkamer. Een beton cire badkamer is modern en tijdloos tegelijk. Zelfs de meest beroemde wereldsterren schakelen CMI in voor onze speciale stucwerken, ook wel specials genoemd. Recentelijk mochten wij bijvoorbeeld alle wanden, vloeren en trappen in de woning van DJ David Guetta onder handen nemen.

Betonstuc: altijd maatwerk mogelijk

Een beton cire aanrechtblad of keukenblad? Geen probleem. Een betonstuc badkamer? Ook dat regelen de professionals van CMI graag voor u. Wij gaan tot het uiterste om uw maatwerk wensen te realiseren. Dit houdt in dat wij bijvoorbeeld geregeld beton cire tafels op maat maken, zodat deze precies overeenkomen met de tekening van een interieurarchitect.

Wat kost beton cire? Beton ciré prijzen

De prijs van beton cire is altijd eenvoudig uit te rekenen aan de hand van het aantal m2. Daarnaast kunnen er natuurlijk altijd nog kosten bij komen voor aanvullende wensen. Vanzelfsprekend wordt dit vooraf altijd netjes met u gecommuniceerd.

Beton ciré: de hand van de echte specialist

Al ons decoratief stucwerk wordt met de hand aangebracht en zijn ultieme uitingen van ons ambachtelijk en creatieve vermogen. Bekijk onze projecten en laat u inspireren. Of informeer vrijblijvend naar de prijzen.

Neem contact op
  • Productie in eigen beheer
  • Zes jaar garantie op waterdichtheid
  • Persoonlijke service
  • Full service: ook kitwerk en schilderwerk wordt door ons verzorgd