1. Home > Beton cire > Beton Ciré Wand

Beton Ciré Wand

Neem contact op

Een beton ciré wand zorgt voor een unieke uitstraling en sfeer in uw woonkamer. Het is dan ook niet gek dat deze manier van wandafwerking door steeds meer mensen wordt gekozen.

beton ciré aangebracht op wanden

Hoe worden beton ciré wanden gemaakt?

Beton ciré wanden, wordt vaak ook wel omschreven als geweven betonwanden of gepolijste wanden, is een soort cementstuc die slijtvast en krasvaster is. Daarnaast is beton ciré ook 100% waterdicht. De samenstelling van beton ciré bestaat cement en kunststof, zodat het goed aan te brengen is op wanden.

Kosten beton ciré wanden

De kosten om beton ciré aan te brengen op wanden in woningen en kantoorgebouwen zijn vooraf moeilijk vast te stellen. Elke muur is namelijk uniek en heeft zijn eigen afmetingen. Om de prijs in een offerte zo goed mogelijk vast te kunnen stellen, vragen wij de afmetingen van uw wand mee te sturen. En wellicht wat foto’s. Hierdoor kunnen wij een goeie inschatting maken wat de kosten zullen zijn om beton ciré aan te brengen in uw woning.

Vrijblijvende offerte voor een wand van beton ciré

Wilt u meer weten over deze unieke manier van wandafwerking? Of bent u benieuwd wat het voor u gaat kosten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat wij een offerte op  maat kunnen maken. Dit kan ook door direct een mail te sturen naar Info@urban-clay.com.

Neem contact op
  • Zorgt voor een unieke uitstraling
  • 100% waterdicht
  • Kras- en slijtvast