1. Home > Betonvloer badkamer

Betonvloer badkamer

Neem contact op

Betonvloer in badkamer laten leggen? Dit wilt u natuurlijk laten doen door een ervaren en gespecialiseerd bedrijf. Daarom is CMI Wall & Floor de juiste keuze. Een betonvloer heeft een stoer en natuurlijk uiterlijk. Deze gietvloer bestaat voornamelijk uit beton en voor 10% uit polyurethaan. Wanneer u deze vloer in uw badkamer laat leggen, krijgt u niet alleen een prachtige robuuste uitstraling in uw badkamer, maar ook de vele voordelen die het met zich mee brengt. Hier leest u alles over de mogelijkheden, prijzen en voordelen van deze vloer. Het is ook mogelijk om contact op te nemen voor het aanvragen van een offerte.

Voordelen van betonvloer in badkamer

Een betonvloer in de badkamer heeft verschillende voordelen. Wij zetten er een aantal voor u op een rijtje, zodat u een beter beeld krijgt van deze vloerafwerking;

  • Naadloos
  • Sterk en slijtvast
  • Lange levensduur
  • Heel makkelijk te onderhouden
  • Makkelijk te combineren met vloerverwarming

betonvloer in badkamer

Wat zijn de prijzen?

De kosten voor het laten leggen van een betonvloer in de badkamer zijn zonder enige verkregen informatie natuurlijk lastig te bepalen. De prijs is namelijk afhankelijk van een aantal factoren. Hierbij moet u denken aan het aantal vierkante meters van de vloer, maar ook de dikte van de vloer. Alle elementen voor ieder project zijn uniek. Daarom verschillende prijzen dus ook per project. Om uw wensen zo goed mogelijk in kaart te brengen, kunt u het beste contact met ons opnemen. Zo kunnen wij een offerte op maat voor u maken!

 

betonvloer badkamer

Betonvloer in badkamer laten leggen?

Bent u overtuigd van de vele voordelen die een betonvloer voor uw badkamer kan hebben? Laat deze dan door een specialistisch en ervaren bedrijf als CMI Wall & Floor leggen. Wij zijn een erkend bedrijf dat al vele gietvloeren heeft gelegd. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het aanvragen van een gratis offerte. Wilt u graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden, prijzen of voordelen? Dan kunt u uiteraard ook contact opnemen met ons. Wij helpen u graag verder!

Neem contact op