1. Home > Betonvloer egaliseren

Betonvloer egaliseren

Neem contact op

Betonvloer laten egaliseren? Dit wilt u natuurlijk laten doen door een gespecialiseerd en ervaren bedrijf.  Een betonvloer egaliseren is namelijk een vak apart. Daarom is CMI Wall & Floor de juiste keuze. Hier vindt u alle nodige informatie over de kosten en onze werkwijze. Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan voor het laten egaliseren van uw betonvloer.

Wat is egaliseren?

Het gereedmaken van de ondervloer wordt egaliseren genoemd. Daarnaast wordt het renoveren van de ondervloer voor een betonvloer ook zo genoemd. Wanneer dit gedaan is, kan de ondergrond vervolgens weer worden gebruikt voor allerlei toepassingen. Het is dan mogelijk om verschillende gietvloeren te leggen, maar u kunt er ook voor kiezen om opnieuw een betonvloer te laten leggen.

betonvloer egaliseren

Onze werkwijze bij het egaliseren van een betonvloer

Het egaliseren van beton wordt gedaan met een soort vloeibaar cement bestaand uit kunststoffen. Dit heet egaline. Deze vloeistof kan niet opeens worden gelegd. De ondervloer moet namelijk eerst gereinigd worden. Hierbij wordt er gebruikt van een schuurmachine. Vervolgens wordt de vloer gestofzuigd en dan kan er een hechtprimer worden aangebracht. Deze primer zorgt ervoor dat de egaline aan de ondervloer wordt gehecht.

 

Als deze primer droog is, dan kunnen de diepe gaten en scheuren dicht worden gemaakt met een speciaal snelcement. Normale cement voldoet niet, want de droogtijd hiervan is te traag en dit kan problemen vormen wanneer het in aanraking komt met de egaline. Zodra het snelcement is gedroogd, kan de betonvloer geëgaliseerd worden met de egaline.

De kosten voor het egaliseren van een betonvloer

De kosten voor het laten egaliseren van uw betonvloer, zijn zonder verkregen informatie lastig te bepalen. De prijs is namelijk afhankelijk van een aantal factoren. Zo weegt het aantal vierkante meters van uw vloer en de laagdikte mee. Bovendien weegt het type ondervloer ook mee. Om uw situatie zo nauwkeurig mogelijk in kaart te brengen, kunt u het beste contact met ons opnemen. Zo kunnen wij een gerichte prijsindicatie vaststellen.

Offerte aanvragen

Wilt u uw vloer van beton laten egaliseren? Vraag dan nu vrijblijvend een gratis offerte bij ons aan. Het is ook mogelijk om contact op te nemen voor meer informatie over de mogelijkheden en kosten. U kunt ons mailen Info@urban-clay.com of bellen 06 13 652 30. Wij helpen u graag verder!

Neem contact op