1. Home > Betonvloer keuken

Betonvloer keuken

Neem contact op

Betonvloer in keuken laten leggen? Dit wilt u natuurlijk door een gespecialiseerd en ervaren bedrijf laten doen. Daarom is CMI Wall & Floor de juiste keuze. Een betonvloer heeft een stoer en natuurlijk uiterlijk. Deze gietvloer bestaat voornamelijk uit beton en voor ongeveer 10% uit polyurethaan. Wanneer u deze vloer in uw keuken laat leggen, krijgt u niet alleen een robuuste uitstraling, maar ook de vele voordelen die het met zich mee brengt. Hier leest u alles over de voordelen en prijzen van deze vloer. Het is ook mogelijk om contact op te nemen voor het aanvragen van een offerte.

Voordelen van betonvloer in keuken

Een betonvloer in de keuken heeft verschillende voordelen. Wij zetten er een aantal voor u op een rijtje, zodat u een beter beeld krijgt van deze vloerafwerking:

  • Volledig naadloos
  • Sterk en slijtvast
  • Lange levensduur
  • Makkelijk te onderhouden / schoon te maken
  • Is te combineren met vloerverwarming

Wat zijn de kosten?

De kosten voor het laten leggen van een betonvloer in de keuken is lastig te bepalen zonder enige informatie. De prijs is namelijk afhankelijk van een aantal factoren. Hierbij moet u denken aan het aantal vierkante meters van de vloer, maar ook de dikte van de vloer.  Alle elementen voor ieder project zijn uniek. Daarom zijn de prijzen dus ook verschillend per project. Om uw wensen zo goed mogelijk in kaart te brengen, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Zo kunnen wij een offerte op maat voor u maken.

 

betonvloer keuken

Betonvloer in keuken laten leggen?

Bent u overtuigd van de vele voordelen die een betonvloer voor uw keuken kan hebben? Laat deze dan door een ervaren en specialistisch bedrijf als CMI Wall & Floor leggen. Wij zijn een erkend bedrijf en hebben al vele gietvloeren gelegd. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het aanvragen van een gratis offerte. Wilt u graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden of prijzen? Dan kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst!

Neem contact op