1. Home > Betonvloer reparatie

Betonvloer reparatie

Neem contact op

Betonvloer reparatie is nodig wanneer uw betonvloer schade heeft opgelopen. Laat dit dan uitvoeren door een ervaren bedrijf als CMI Wall & Floor. Wij zijn de specialist op het gebied van gietvloeren repareren en plaatsen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan om de schade aan uw vloer te laten herstellen. Het is ook mogelijk om contact op te nemen voor meer informatie.

Kosten voor een betonvloer reparatie

Ondanks dat een betonvloer een hele sterke vloer is, kan er beschadiging ontstaan. Dit is meestal heel goed zichtbaar op een strakke en egale vloer als een betonvloer. Dit wilt u natuurlijk zo snel mogelijk laten repareren. De kosten voor het herstellen van een betonvloer zijn vooraf lastig uit te rekenen. De kosten zijn namelijk afhankelijk van het soort schade en de hoeveelheid schade. Om dit zo nauwkeurig mogelijk in kaart te brengen, kunt u het beste contact met ons opnemen. Zo kunnen wij een offerte op maat maken.

 

betonvloer reparatie

Verschillende soorten betonvloer reparaties

Wanneer er een scheur in de vloer is gekomen of wanneer er beschadiging optreedt, dan kan dit gerepareerd worden. Het beschadigde gedeelte wordt dan verwijderd en vervolgens opnieuw gevuld. Daarna moet echter wel de hele vloer opnieuw worden geschuurd om het er weer naadloos uit te laten zien. Hierbij wordt de vloer ook voorzien van een nieuwe toplaag.

Indien uw betonvloer is versleten of verkleurd, dan kan dit eenvoudig worden opgelost. Er kan dan namelijk een nieuwe laag worden aangebracht. Zo ziet uw vloer er weer helemaal nieuw uit. Dit kan uiteraard ook wanneer u graag een andere kleur wilt. Daarnaast kan het aanbrengen van deze laag ook de levensduur van de vloer verlengen. Zo blijft uw vloer dus een stuk langer mooi en gaat het langer mee.

Vrijblijvend contact opnemen

Wilt u uw betonvloer laten repareren? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Indien u graag meer informatie wilt ontvangen, dan kunt u ook contact opnemen.

Neem contact op
  • Diverse soorten reparaties
  • Gratis offerte
  • Snel beschikbaar
  • Deskundig