1. Home > Betonvloer woonkamer

Betonvloer woonkamer

Neem contact op

Betonvloer in woonkamer laten leggen? Dit wilt u natuurlijk laten doen door een gespecialiseerd en ervaren bedrijf. Daarom is CMI Wall & Floor de juiste keuze. Een betonvloer heeft een stoer en natuurlijk uiterlijk. Deze gietvloer bestaat voornamelijk uit beton en voor 10% uit polyurethaan. Wanneer u deze vloer in uw woonkamer laat leggen, krijgt u niet alleen de prachtige robuuste uitstraling in huis, maar ook de vele voordelen die het met zich mee brengt. Hier leest u alles over de mogelijkheden en voordelen van deze vloer. Of neem vrijblijvend contact met ons op voor het aanvragen van een offerte.

Voordelen van betonvloer in woonkamer

Een betonvloer in de woonkamer levert u diverse voordelen op. Wij zetten deze graag voor u op een rijtje:

  • Naadloos
  • Sterk & slijtvast
  • Lange levensduur
  • Zeer makkelijk te onderhouden
  • Deze vloerafwerking is enorm sterk

betonvloer huiskamer

Is een betonvloer te combineren met vloerverwarming?

Simpel gezegd is het mogelijk om een betonvloer te combineren met vloerverwarming. Het is natuurlijk heel fijn dat u thuis tijdens de winterdagen een warme vloer heeft en geen koude voeten heeft. Daarom is een vloerverwarming in de woonkamer een goede oplossing. Een betonvloer kan dus eenvoudig worden gecombineerd met vloerverwarming wat zorgt voor extra comfort.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor het laten leggen van een betonvloer in de woonkamer zijn zonder enige informatie natuurlijk lastig te bepalen. De prijs is namelijk afhankelijk van een aantal factoren. Hierbij moet u denken aan de totale vierkante meters van de vloer, maar ook de dikte van de vloer. Alle elementen voor ieder project zijn uniek. Daarom zijn de prijzen dus ook verschillend. Om uw wensen zo nauwkeurig in kaart te brengen, kunt u het beste contact met ons opnemen. Zo kunnen wij een offerte op maat voor u maken!

 

betonvloer woonkamer

Betonvloer in woonkamer laten leggen?

Bent u overtuigd van de vele voordelen die een betonvloer voor uw woning kan hebben? Laat deze dan leggen door een specialist als CMI Wall & Floor. Wij zijn een erkend bedrijf dat al vele gietvloeren heeft gelegd. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het aanvragen van een offerte. Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden, voordelen of prijzen? Dan kunt u ook contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!

Neem contact op