1. Home > Betonvloer

Betonvloer

Neem contact op

Betonvloer laten plaatsen? Dan bent u bij CMI Wall & Floor aan het juiste adres. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van betonlook vloeren. Deze vloeren hebben een stoere en natuurlijk uiterlijk. De gietvloer bestaat voornamelijk uit beton en voor ongeveer 10% tot 15% uit polyurethaan. Dit betekent dat u de robuuste uitstraling van beton in huis krijgt en tegelijkertijd de voordelen van een gietvloer. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een betonlook vloer of kom alles te weten over deze vloer.

Alle voordelen van een betonvloer

 • Enorm sterk
 • Zeer hygiënisch
 • Volledig naadloos
 • Duurzaam en slijtvast

betonvloer

Betonvloer prijzen

Bij het vaststellen van de prijzen van een betonvloer wordt er naar verschillende factoren gekeken. Hierbij moet u natuurlijk denken aan de totale oppervlakte, maar bijvoorbeeld ook de dikte van de vloer. Aangezien deze elementen voor elk project uniek zijn, zijn de prijzen van een betonlook vloer ook verschillend. Het is dan ook moeilijk om zonder enige informatie een indicatie te geven. Hiervoor kunt u het beste vrijblijvend een offerte aanvragen.

Waar kan ik een betonvloer laten leggen?

U kunt een betonvloer op verschillende plaatsen toepassen. Hieronder volgen een aantal voorbeelden:

Wat zijn de stappen voor het aanleggen van een betonlook vloer?

De stappen van een betonlook vloer komen ongeveer overeen met die van een gietvloer. Hieronder vindt u de stappen kort samengevat:

 1. Het egaliseren van de ondergrond
 2. De vloer wordt in diverse lagen aangebracht
 3. Volledig polijsten van de vloer
 4. Afwerking van de vloer

Hoe kan de vloer het beste beschermd worden tegen vlekken en vuil?

Om de betonvloer te beschermen tegen o.a. vlekken en ander vuil kunnen wij 2 dingen toepassen;

 • De vloer kan geïmpregneerd worden
 • De vloer kan worden voorzien van een coatinglaag

Reparatie

Het kan voorkomen dat er schade ontstaat aan uw vloer. Ook hiervoor bieden wij de beste oplossing. Zo doen wij ook betonvloer reparatie.

Betonvloer egaliseren en impregneren

Voordat uw betonlook vloer wordt gelegd, moet de ondervloer geëgaliseerd worden. Vervolgens kan de vloer in diverse lagen worden aangebracht. Betonvloer egalisatie is heel belangrijk, zodat het resultaat perfect is. Daarnaast kunt u ook een betonvloer impregneren. Dit is een beschermlaag die wordt aangebracht op de vloer.

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over de eigenschappen en prijzen van een betonlook vloer? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Of neem direct contact met ons op door een e-mail te sturen naar Info@urban-clay.com of te bellen naar 06 13 652 30.

Neem contact op
 • Slijtvast
 • Enorm sterk
 • Volledig naadloos