1. Home > Buitengevel schilderen

Buitengevel schilderen

Neem contact op

Buitengevel schilderen? Dat is een verstandige keuze wanneer u scheuren of beschadigingen heeft aan de buitengevel. Niet alleen heeft u daarna een gerepareerde buitenmuur, maar het ziet er ook nog eens modern en strak uit. Schilderwerk aan de buitengevel verhoogt de waarde van uw woning.

Buitengevel laten schilderen door een erkende schilder

Creative Minds International (CMI) is veelvuldig gekopieerd, maar nooit geëvenaard. Onze klanten in binnen- en buitenland herkennen de onmiskenbare CMI kwaliteit in één oogopslag. Tot het kleinste detail naar wens gecreëerd. Dagelijks passen wij onze creativiteit toe in het realiseren van uiteenlopende vloer- en wandprojecten. Wij verzorgen daarbij het stucwerk en het schilderwerk. Bekijkt u eens onze projecten voor meer inspiratie.

Gevel verven

CMI uit Volendam is een erkende partij en internationaal actief op het gebied van diverse stucwerken. Dit varieert van regulier- tot zeer exclusief stucwerk. De prijzen van gevelstucwerk zijn afhankelijk van het type stucwerk dat u wilt laten aanbrengen. Ook natuurlijk de conditie van de muur is van invloed. Sowieso helpt buitengevel isolatie tegen koude en vochtige muren, zodat u stookkosten zult besparen. Pleisterwerk aan de buitengevel is dus goed voor uw portemonnee!

Buitengevel schilderen door een erkende schilder

Stucwerk aan de gevel is een specialistisch karwei dat vakkennis en ervaring vereist. Denk alleen al aan de wisselende weersomstandigheden die van invloed kunnen zijn op het eindresultaat. Dankzij CMI zal uw gevel uniek zijn. Gevelisolatie stucen hoeft helemaal niet duur te zijn. Bepleistering van een buitengevel gaat bovendien jaren mee.

De prijs per m2 voor het laten schilderen van een gevel

De buitenmuur kan gestuct worden met cement- of een kalkmortel. Het verschil is dat cement veel zwaarder is. Qua standaardkleuren zijn er beperkt variaties mogelijk en zijn ze vaak grijs of wit. Indien u toch een andere kleur wenst, schakelen wij gewoon onze vakschilders voor u in. De prijs voor het bepleisteren van uw buitengevel heeft u dus volledig zelf in de hand. CMI garandeert u echter een eerlijke prijs voor vakwerk.

Offerte aanvragem voor het laten schilderen van uw gevel?

CMI adviseert u graag over de kosten van buitenmuur stucen. Buitenstucwerk is in de regel wel iets duurder, omdat we daar te maken hebben met de weerelementen. Maar wist u dat u met het isoleren van uw buitengevel tot 25% per jaar op uw stookkosten kunt besparen? De buitengevel schilderen is een vak apart waardoor het altijd loont om een erkende partij in te schakelen. Neem vrijblijvend contact op!

Neem contact op
  • Productie in eigen beheer
  • Zes jaar garantie op waterdichtheid
  • Persoonlijke service
  • Full service: ook kitwerk en schilderwerk wordt door ons verzorgd