1. Home > Buitengevel stukadoren

Buitengevel stukadoren

Neem contact op

Buitengevel stukadoren? Dan bent u bij CMI Wall & Floor aan het juiste adres. Naast gietvloeren zijn wij ook specialist in stucwerk. Wanneer u scheuren of beschadigingen heeft aan uw gevel is het aan te bevelen om de buitengevel te laten stucen. Niet alleen heeft u daarna een gerepareerde buitenmuur, maar het ziet er ook nog eens modern en strak uit. Fraai stucwerk aan de buitengevel verhoogt de waarde van uw woning.

buitengevel stukadoren

Buitengevel laten stukadoren door een erkende partij

Creative Minds International (CMI) is veelvuldig gekopieerd, maar nooit geëvenaard. Onze klanten in binnen- en buitenland herkennen de onmiskenbare CMI kwaliteit in één oogopslag. Tot het kleinste detail naar wens gecreëerd. Dagelijks passen wij onze creativiteit toe in het realiseren van uiteenlopende vloer- en wandprojecten.

Buitengevel stucwerk: sierpleister aan de buitengevel

CMI is een erkende partij en internationaal actief op het gebied van diverse stucwerken. Dit varieert van regulier- tot zeer exclusief stucwerk. De prijzen van gevelstucwerk zijn afhankelijk van het type stucwerk dat u wilt laten aanbrengen. Ook natuurlijk de conditie van de muur is van invloed. Sowieso helpt buitengevel isolatie tegen koude en vochtige muren, zodat u stookkosten zult besparen. Pleisterwerk aan de buitengevel is dus goed voor uw portemonnee!

Gevelstucwerk door een erkende stucadoor

Stucwerk aan de gevel is een specialistisch karwei dat vakkennis en ervaring vereist. Denk alleen al aan de wisselende weersomstandigheden die van invloed kunnen zijn op het eindresultaat. Dankzij CMI zal uw gevel uniek zijn. Gevelisolatie stucen hoeft helemaal niet duur te zijn. Bepleistering van een buitengevel gaat bovendien jaren mee.

Buitengevel stukadoren: de kosten van gevelrenovatie

De buitenmuur kan gestuct worden met cement- of een kalkmortel. Het verschil is dat cement veel zwaarder is. Qua standaardkleuren zijn er beperkt variaties mogelijk en zijn ze vaak grijs of wit. Indien u toch een andere kleur wenst, schakelen wij gewoon onze vakschilders voor u in. De prijs voor het bepleisteren van uw buitengevel heeft u dus volledig zelf in de hand. CMI garandeert u echter een eerlijke prijs voor vakwerk. CMI adviseert u graag over de kosten van buitenmuur stucen. Buitenstucwerk is in de regel wel iets duurder, omdat we daar te maken hebben met de weerelementen. Maar wist u dat u met het isoleren van uw buitengevel tot wel 25% per jaar op uw stookkosten kunt besparen? Gevelisolatie stucen is een vak apart waardoor het altijd loont om een erkende partij in te schakelen. Neem vrijblijvend contact op voor een offerte!

Neem contact op
  • Productie in eigen beheer
  • Zes jaar garantie op waterdichtheid
  • Persoonlijke service
  • Full service: ook kitwerk en schilderwerk wordt door ons verzorgd