1. Home > Coatingvloer

Coatingvloer

Neem contact op

Coatingvloer laten leggen? Dan bent u bij CMI aan het juiste adres. Wij zijn een vakkundig bedrijf dat gespecialiseerd is in gietvloeren en exclusieve wandafwerking. Neem vrijblijvend eens contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Of lees gerust verder en kom alles te weten over een coatingvloer.

Wat is een coatingvloer?

Coatingvloeren lijken zeer veel op gietvloeren. Toch zijn er wel degelijk verschillen. De (drie) lagen van de vloer zijn namelijk een stuk dunner dan de lagen van de gietvloer. Hierdoor kost het minder tijd om te drogen en is er minder materiaal nodig. Logischerwijs is een coatingvloer dus goedkoper. Tevens kunnen de coatingvloeren in elke kleur naar wens worden gegoten en worden afgewerkt met een zijdeglans of matte toplaag.

coatingvloer

Mogelijkheden

Coatingvloeren winnen nog altijd aan populariteit. Een coatingvloer is budgetvriendelijk en beschikt over unieke kenmerken. Een vloercoating is toe te passen in diverse kleuren waardoor er altijd een kleur is die aan uw wensen voldoet. Omdat de vloer natuurlijk een zeer belangrijke rol speelt in uw interieur, adviseren de CMI-specialisten u graag.

Voordelen van een coatingvloer

Een coatingvloer wordt steeds vaker toegepast. Deze vloer heeft vele voordelen. Wij zetten er een aantal voor u op een rijtje, zodat u een beter beeld krijgt van de eigenschappen:

 • Slijtvast
 • Naadloos
 • Waterdicht
 • Geluiddempend
 • Prachtige uitstraling
 • Beschikbaar in verschillende kleuren
 • Makkelijk schoon te maken en te onderhouden

Garagevloer coating

Een coating garagevloer is niet alleen mooi, maar ook praktisch. Een vloercoating is door het gladde oppervlak eenvoudig schoon te houden en erg sterk. Bovendien blijft het tientallen jaren kleurvast. Daarom wordt vloercoating ook toegepast als fabrieksvloer en in garages.

coatingvloer aangebracht in een woonkamer
Ook mogelijk in een badkamer

Vloercoating prijs

De prijs van een coatingvloer is vooraf lastig te bepalen. Deze is namelijk afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan het aantal vierkante meters en de plek waar de vloer gelegd moet worden. De coating vloer is slijt- en kleurvast. Bovendien is het ook makkelijk te onderhouden. Hierdoor heeft u geen extra kosten voor onderhoudt. Om uw wensen zo goed mogelijk in kaart te brengen, vragen wij u om contact met ons op te nemen. Zo kunnen wij de juiste prijs voor u vaststellen.

Een coatingvloer is onze specialiteit

Creative Minds International (CMI) is veelvuldig gekopieerd, maar nooit geëvenaard. Onze klanten in binnen- en buitenland herkennen de onmiskenbare CMI kwaliteit in één oogopslag. Wij coaten vloeren tot het kleinste detail naar wens. Dagelijks passen wij onze creativiteit toe in het realiseren van uiteenlopende vloer- en wandprojecten. Wij verzorgen daarbij het stucwerk en het schilderwerk. Bekijk onze projecten om een goed beeld te krijgen van onze kwaliteiten.

Coatingvloer laten leggen?

Bent u overtuigd van de vele voordelen die een coatingvloer voor u kan hebben? Neem dan contact met ons op voor het aanvragen van een gratis offerte. CMI Wall & Floor is uw specialist op het gebied van vloeren coaten. Indien u meer informatie wilt over de prijzen, toepassingen en mogelijkheden, is het uiteraard mogelijk om ook contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag.

Neem contact op
 • Productie in eigen beheer
 • Zes jaar garantie op waterdichtheid
 • Persoonlijke service
 • Full service: ook kitwerk en schilderwerk wordt door ons verzorgd