1. Home > Coatingvloer

Coatingvloer

Neem contact op

Coatingvloer laten leggen? Dan bent u bij CMI aan het juiste adres. Wij zijn een vakkundig bedrijf dat gespecialiseerd is in gietvloeren en exclusieve wandafwerking. Neem vrijblijvend eens contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Of lees gerust verder en kom alles te weten over een coatingvloer.

Wat is een coatingvloer?

Coatingvloeren lijken zeer veel op gietvloeren. Toch zijn er wel degelijk verschillen. De (drie) lagen van de vloer zijn namelijk een stuk dunner dan de lagen van de gietvloer. Hierdoor kost het minder tijd om te drogen en is er minder materiaal nodig. Logischerwijs is een coatingvloer dus goedkoper. Tevens kunnen de coatingvloeren in elke kleur naar wens worden gegoten en worden afgewerkt met een zijdeglans of matte toplaag.

coatingvloer

Mogelijkheden

Coatingvloeren winnen nog altijd aan populariteit. Een coatingvloer is budgetvriendelijk en beschikt over unieke kenmerken. Een vloercoating is toe te passen in diverse kleuren waardoor er altijd een kleur is die aan uw wensen voldoet. Omdat de vloer natuurlijk een zeer belangrijke rol speelt in uw interieur, adviseren de CMI-specialisten u graag.

Garagevloer coating

Een coating garagevloer is niet alleen mooi, maar ook praktisch. Een vloercoating is door het gladde oppervlak eenvoudig schoon te houden en erg sterk. Bovendien blijft het tientallen jaren kleurvast. Daarom tref vloercoating ook graag aan in garages, fabrieken, en winkels.

coatingvloer aangebracht in een woonkamer
Ook mogelijk in een badkamer

Vloercoating prijs

Omdat de coating vloer slijt- en kleurvast is, heb je er eigenlijk geen omkijken meer naar. Het is dus zo goed als onderhoudsvrij. De epoxy vloer prijs m2 is een éénmalige investering, waar u een heel leven lang plezier van kunt hebben. Benieuwd naar de vloer coaten prijs? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Een coatingvloer is onze specialiteit

Creative Minds International (CMI) is veelvuldig gekopieerd, maar nooit geëvenaard. Onze klanten in binnen- en buitenland herkennen de onmiskenbare CMI kwaliteit in één oogopslag. Tot het kleinste detail naar wens gecreëerd. Dagelijks passen wij onze creativiteit toe in het realiseren van uiteenlopende vloer- en wandprojecten. Wij verzorgen daarbij het stucwerk en het schilderwerk. Bekijk onze projecten om een goed beeld te krijgen van onze kwaliteiten.

Neem contact op
  • Productie in eigen beheer
  • Zes jaar garantie op waterdichtheid
  • Persoonlijke service
  • Full service: ook kitwerk en schilderwerk wordt door ons verzorgd