1. Home > Epoxy gietvloer

Epoxy gietvloer

Neem contact op

Epoxy gietvloer heeft in de afgelopen jaren flink aan populariteit gewonnen. Dit is goed te zien in de woonbladen die steeds vaker inspirerende gietvloeren afbeelden. Wat CMI betreft is dit volledig terecht, want het hebben van een gietvloer heeft een hoop voordelen. Er zijn twee soorten gietvloeren waar u uit kunt kiezen: de epoxy gietvloer of de polyurethaan gietvloer. Hierbij meer informatie over de epoxy gietvloer!

epoxy gietvloer

Voordelen

  • Korte droogtijd
  • Zwaar belastbaar
  • Uitvoerbaar met vloerverwarming
  • Bestendig tegen bacteriën en chemicaliën
  • In vele kleuren en uitvoeringen toepasbaar

De prijs van een epoxy gietvloer

In tegenstelling tot een pu gietvloer, heeft de epoxy vloercoating een (zeer) hard oppervlak. Epoxy wordt daarom ook vaak toegepast als showroomvloer, badkamervloer of winkelvloer. Epoxy is zeer slijtvast en tot wel 50 jaar kleurvast. Omdat de epoxy vloer slijt- en kleurvast is, heb je er eigenlijk geen omkijken meer naar. Het is dus zo goed als onderhoudsvrij. De epoxy vloer prijs m2 is een éénmalige investering, waar u een heel leven lang plezier van kunt hebben.

epoxy vloer in een woning aangebracht.

Epoxy gietvloer kleuren

Omdat de vloer zo lang meegaat, is het belangrijk om de goede kleur uit te kiezen. De betonlook komt u natuurlijk zeer vaak tegen. Daarnaast zijn er meer egale en rustige kleuren verkrijgbaar. Qua kleuren kunt u bij epoxy coatingvloeren denken aan aardetinten en grijstinten. Uiteraard adviseren onze specialisten u graag bij het maken van een keuze.

Onze specialiteit

Creative Minds International (CMI) is veelvuldig gekopieerd, maar nooit geëvenaard. Onze klanten in binnen- en buitenland herkennen de onmiskenbare CMI kwaliteit in één oogopslag. Tot het kleinste detail naar wens gecreëerd. Dagelijks passen wij onze creativiteit toe in het realiseren van uiteenlopende vloer- en wandprojecten. Wij verzorgen daarbij het stucwerk en het schilderwerk. Bekijk onze projecten voor meer inspiratie.

het aanbrengen van een epoxy coatingvloer

De mogelijkheden van een epoxy gietvloer

De specialisten van CMI adviseren u graag op het gebied van epoxy vloercoating. Epoxy vloeren zijn bijvoorbeeld minder geschikt voor de badkamer, omdat het glad kan worden als er vocht op komt. Ze worden daarentegen weer vaak toegepast in garages. Wij adviseren u graag op het gebied van kleur en toepassing. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op
  • Zeer hard oppervlak
  • Tot wel 50 jaar kleurvast
  • Geschikt voor autoshowrooms, bouwmarkten en garages
  • Heeft vaak een hoogglans afwerking
  • Zeer makkelijk in onderhoud