1. Home > Garagevloer

Garagevloer

Neem contact op

Een garagevloer zorgt ervoor dat een werkplaats of showroom van een garage een krasvaste vloer heeft met een stijlvolle uitstraling. Wanneer u voor CMI Wall & Floor kiest, weet u dat de vloer met passie en vakmanschap wordt afgeleverd. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan of komt alles te weten over vloeren die perfect zijn voor een autogarage.

garagevloer

Garagevloer prijzen

De prijs voor het plaatsen van een vloer voor de garage is zonder enige informatie vooraf lastig te berekenen. De prijs hangt namelijk van diverse factoren af. Hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan de soort vloer. Wordt er voor een pu gietvloer gekozen of toch een esd vloer? Daarnaast is het aantal vierkante meters een belangrijk onderdeel van het bepalen van de prijs. Wilt u een prijs op maat ontvangen? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de details en voorwaarden met u te bespreken.

Meest gebruikte vloeren

Wanneer u er voor heeft gekozen om de vloer van de autogarage te vervangen is het belangrijk dat u de juiste keuze maakt. Wij hebben de meest gebruikte gietvloeren op een rijtje gezet die wij vaak hebben toegepast in andere garages.

Garagevloer laten plaatsen?

Bent u overtuigd van onze kwaliteiten en wilt u direct een vrijblijvende offerte ontvangen om een garagevloer coating te laten plaatsen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op
  • Voor werkplaats en showroom
  • Toepasbaar in meerdere kleuren
  • Diverse mogelijkheden beschikbaar