1. Home > Gietvloer reparatie

Gietvloer reparatie

Neem contact op

Gietvloer reparatie is nodig wanneer uw gietvloer schade heeft opgelopen. Laat dit dan uitvoeren door een ervaren bedrijf als CMI Wall & Floor. Wij zijn specialist op het gebied van gietvloeren repareren en plaatsen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan om de schade aan uw vloer te laten herstellen. U kunt ook vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie.

Kosten voor een gietvloer reparatie

Ondanks dat een gietvloer een sterke vloer is, kunnen er beschadigingen ontstaan. Op een strakke en egale vloer als een gietvloer, is dit goed zichtbaar. Dit wilt u zo snel mogelijk gerepareerd hebben. De kosten voor het renoveren van een gietvloer zijn van tevoren lastig uit te rekenen. Dit ligt aan de soort schade en de hoeveelheid schade. Om dit zo goed mogelijk in kaart te brengen kunt u het beste vrijblijvend contact met ons opnemen.

gietvloer reparatie

Verschillende soorten gietvloer reparaties

Wanneer er een scheur in uw vloer is gekomen of er is een beschadiging opgetreden, dan kan dit gerepareerd worden. Het beschadigde stuk wordt dan verwijderd en vervolgens opnieuw opgevuld. Daarna moet echter wel de hele vloer opnieuw worden geschuurd om de vloer er weer naadloos uit te laten zien. Hierbij wordt de vloer ook voorzien van een nieuwe toplaag.

Indien uw gietvloer is versleten of verkleurd, dan kan dit eenvoudig worden opgelost. Er kan dan namelijk een nieuwe laag worden aangebracht. Zo ziet uw vloer er weer helemaal nieuw uit. Dit kan uiteraard ook wanneer u graag een andere kleur wilt. Daarnaast kan het aanbrengen van een nieuwe laag ook de levensduur van de vloer verlengen. Zo blijft de vloer een stuk langer mooi en gaat het een stuk langer mee.

Meer informatie ontvangen

Wilt u meer informatie ontvangen? Bekijk dan onze pagina over gietvloeren. Hier wordt alles uitgelegd over deze vloerafwerking. Indien u graag uw gietvloer wilt laten repareren, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Neem contact op
  • Gratis offerte
  • Snel beschikbaar
  • Deskundige ervaring
  • Diverse soorten reparaties