1. Home > Gietvloer Wormerveer

Gietvloer Wormerveer

Neem contact op

Gietvloer in Wormerveer nodig? Dit laat u natuurlijk doen door een ervaren en gespecialiseerd bedrijf. Daarom is CMI Wall & Floor de juiste keuze. Wij zijn al jarenlang de specialist in het leggen van gietvloeren in de regio Wormerveer. U krijgt niet alleen een prachtige robuuste uitstraling met deze vloer, maar ook de vele voordelen die het met zich meebrengt. Lees hier alles over de mogelijkheden, voordelen en kosten. Het is ook mogelijk om direct contact op te nemen voor het aanvragen van een gratis offerte.

Gietvloer Wormerveer: De mogelijkheden

Bij ons bent u aan het juiste adres voor alle soorten gietvloeren. Hieronder vindt u een greep uit de mogelijkheden:

gietvloer wormerveer

De kosten van een gietvloer in Wormerveer

De kosten voor het leggen van een gietvloer in Wormerveer zijn verschillend per project. De prijs hangt namelijk af van verschillende factoren. Denk hierbij aan het aantal vierkante meters, de dikte en het soort vloer. Voor een prijs op maat kunt u het beste vrijblijvend contact met ons opnemen. Zo kunnen wij een offerte op maat voor u maken!

De voordelen

Een gietvloer heeft verschillende voordelen in uw woning. Wij zetten er een aantal voor u op een rijtje, zodat u een beter beeld krijgt van deze vloer:

  • Volledig naadloos
  • Sterk & slijtvast
  • Lange levensduur
  • Makkelijk te onderhouden
  • Vele soorten afwerkingen
  • Beschikbaar in allerlei kleuren

gietvloer wormerveer

 

Gietvloer Wormerveer: waarom CMI?

Wanneer u er voor kiest om een gietvloer te laten leggen in uw woning in Wormerveer, wilt u dat dit natuurlijk met uiterste vakmanschap gebeurt. Bij CMI Wall & Floor staan we voor kwaliteit en elk project ronden wij dan ook met perfectie af. Daarnaast werken wij met veel aannemers en voeren wij projecten uit door heel Nederland en zelfs het buitenland. Wilt u kwaliteit? Dan kiest u voor ons! Neem vrijblijvend contact met ons op voor het aanvragen van een offerte.

Neem contact op
  • Persoonlijke service
  • Productie in eigen beheer