1. Home > Gietvloer > Cementgebonden gietvloer

Cementgebonden gietvloer

Neem contact op

Cementgebonden gietvloer laten leggen in woning of kantoor? Dan bent u bij CMI Wall & Floor aan het juiste adres. Wij zijn specialist in alles op het gebied van gietvloeren? Wilt u direct een offerte ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of lees meer informatie over een cementgebonden gietvloer.

Wat is een cementgebonden gietvloer precies?

Een cement gietvloer is een vloer met een betonlook uitstraling. Deze uitstraling past dus helemaal bij de interieurstijlen van nu. Het strakke en industriële uiterlijk dat tegenwoordig helemaal in is. Je ziet zo’n vloer dan bijvoorbeeld ook vaak in een strakke winkel.

Het fijne van een betonlook vloer is dat deze over een bestaande vloer gelegd kan worden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een tegelvloer. Deze hoeft er dus niet eerst uit, voordat u kiest voor een cement gietvloer.

cementgebonden gietvloer

Unieke kenmerken cementgebonden gietvloer

Een cement gietvloer, vaak ook wel betonlook vloer, heeft vele unieke kenmerken. Zo lijkt het identiek op beton. Vandaar ook de naam betonlook vloer. Verder is het een gietvloer die uit 2 of meerdere lagen is opgebouwd en bestaat grotendeels uit cement. Het cement zorgt ook voor de betonlook uitstraling. Verder wordt de gietvloer afgewerkt met een toplaag. Deze laag zorgt ervoor dat water, vocht en vuil uit de vloer wordt gehouden. Je kunt wel zeggen dat een cement gietvloer 100% dicht zit en deze elementen dus niet in de vloer kunnen dringen.

cementgebonden gietvloer met betonlook
Cementgebonden gietvloer met betonlook

Prijs cementgebonden gietvloer

De prijs van een cementgebonden gietvloer is zonder enige informatie lastig te bepalen. De prijs hangt namelijk van een aantal factoren af. Denk hierbij aan de ondergrond, dikte, kleur en het aantal vierkante meters. Wil u toch een zo nauwkeurig mogelijke prijs ontvangen? Dan adviseren wij een gratis offerteaanvraag te doen. Hierdoor krijgen wij een goed beeld van uw situatie en kunnen wij een offerte op maat maken.

cement gebonden gietvloer aangebracht in woonkamer

Gratis offerte voor een cement gietvloer

Wilt u meer informatie over prijzen en voorwaarden? Vraag dan direct een gratis offerte aan of neem contact met ons op. Dit kunt u doen via Info@urban-clay.com of direct door te bellen met 06-13652303.

Neem contact op
  • Zeer slijtvast
  • Authentiek en stoer
  • Combinatie met vloerverwarming mogelijk