1. Home > Gietvloer > Grindvloer

Grindvloer

Neem contact op

Wilt u een grindvloer laten leggen? Dan bent u bij CMI Wall & Floor design aan het juiste adres. Wij zijn een erkend bedrijf dat gespecialiseerd is in het leggen van grindvloeren en allerlei andere soorten gietvloeren. Wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wilt u meer informatie? Lees dan gerust verder. Wij leggen het aan u uit.

Wat is een grindvloer?

Een grindvloer is een korrelvloer zonder naden. De vloer is gemaakt uit heel veel kleine grindkorreltjes. Deze korreltjes worden door middel van epoxyhars bij elkaar gehouden.

grindvloer

Grindvloer prijzen

De prijs van een grindvloer is vooraf lastig te bepalen. Er zijn natuurlijk meerdere factoren die de prijs bepalen. Elke vloer is uniek en heeft zijn eigen afmeting. Hierdoor kunnen wij de prijs niet, zonder informatie, bepalen. Wij adviseren dan ook om een mail te sturen naar Info@urban-clay.com. Als u gelijk wat foto’s en de juiste afmeting stuurt kunnen wij gericht een offerte voor u op maat maken.

In alle kleuren mogelijk

Het fijne van deze vloer is dat deze in diverse kleuren toepasbaar is. Een grindvloer is, daarom ook een veel gekozen gietvloer. Bij CMI geven wij u dan ook altijd het juiste kleur advies.

Grindvloer reinigen

Naast alle voordelen is een grindvloer ook nog eens makkelijk om te reinigen. Dit doet u heel gemakkelijk met een stofzuiger. Het is belangrijk dat u dit minstens 1x per week doet om de uitstraling te behouden. Let erop dat u de vloer nooit dweilt. Het vuil zit namelijk tussen de kiertjes van het grind. Wanneer hier vocht tussenkomt, kan het alleen maar vuiler worden.

Contact opnemen

Bent u overtuigd van de voordelen van een grindvloer en wilt u deze laten leggen? Neem dan vrijblijvend eens contact met ons op. Wij helpen u van A tot Z.

Neem contact op
  • Zeer slijtvast
  • Eenvoudig te onderhouden
  • In diverse kleuren toepasbaar