1. Home > Gietvloer > Microcement vloer

Microcement vloer

Neem contact op

Microcement vloer laten leggen? Dit wilt u natuurlijk door een specialistisch bedrijf laten doen. Kies daarom voor CMI Wall & Floor. Wij zijn met jarenlange ervaring de specialist op het gebied van gietvloeren. Lees hier alles over de eigenschappen, voordelen en prijzen van een vloer van microcement. Het is uiteraard ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen.

Wat is een microcement vloer?

Microcement is een decoratieve betonlook coating. Deze coating is heel dun en is gemaakt van cement, minerale pigmenten en kunsthars. Deze afwerkingslaag wordt op onder andere vloeren, wanden en plafonds toegepast. Het kan zowel binnen als buiten worden toegepast. Doordat microcement waterdicht is, kan het op veel plekken gelegd worden, bijvoorbeeld in de badkamer of keuken.

 

microcement vloer

De voordelen van een microcement vloer

Een microcement vloer heeft vele voordelen. Zo is deze afwerkingslaag waterdicht. Dit is heel handig voor plaatsen als de keuken, badkamer en woonkamer. Hier komt u namelijk vaak in aanraking met water. Daarnaast is deze coating ook heel makkelijk te onderhouden. U kunt het dus gemakkelijk schoonmaken en dit is natuurlijk heel hygiënisch. Verder is de vloer stootvast en slijtvast.

Een ander voordeel van een microcement vloer is dat deze beschikbaar is in diverse kleuren. Zo kunt u naar eigen voorkeur kiezen welke kleur het beste past bij uw interieur. Hierdoor kunt u dus een unieke look creëren. Tot slot is het ook nog goed te combineren met vloerverwarming. Dit is natuurlijk heel fijn op plaatsen waar u vaak loopt, bijvoorbeeld in de woonkamer of in de badkamer.

Wat zijn de kosten van een microcement vloer?

De kosten van een microcement afwerkingslaag zijn natuurlijk lastig vast te stellen zonder enige informatie. De prijs is namelijk afhankelijk van verschillende factoren. Een voorbeeld hiervan is het aantal vierkante meters van de vloer. Daarnaast weegt de staat van de ondergrond ook mee. Wij brengen graag uw wensen in kaart, zodat wij de juiste prijs voor u vast kunnen stellen. Daarom verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

Vrijblijvende offerte

Bent u overtuigd van de voordelen die een microcement vloer voor uw woning kan hebben? Kies dan voor CMI Wall & Floor. Wij zijn de specialist op het gebied van gietvloeren. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het aanvragen van een offerte. Heeft u meer informatie nodig over de kosten of eigenschappen van deze vloerafwerking? Dan kunt u uiteraard ook contact opnemen. Wij zijn u graag van dienst!

Neem contact op
  • Slijtvast & Stootvast
  • Waterdicht
  • Makkelijk te onderhouden
  • Hygiënisch
  • Verkrijgbaar in diverse kleuren
  • Is te combineren met vloerverwarming