1. Home > Gietvloer > MMA Vloer

MMA Vloer

Neem contact op

MMA vloer in uw bedrijfspand laten leggen? Dan bent u bij CMI Wall & Floor aan het juiste adres. Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in alle soorten gietvloeren en unieke afwerking van woningen. Wilt u direct vrijblijvend een offerte ontvangen voor het laten leggen van een MMA vloer? Neem dan contact met ons op.

Wat is een MMA vloer?

Een MMA vloer is de beste keuze voor een vloer in bedrijfsomgevingen. Het is een kunststof gietvloer die een hele snelle droogtijd heeft. Het duurt namelijk 2 uur om de gietvloer volledig te laten drogen. Hierdoor is het voor bedrijven prettiger om voor deze gietvloer te kiezen, omdat hierdoor de bedrijfsprocessen niet te veel gehinderd worden. De afkorting voor MMA, niet te verwarren met de sport, staat voor Methyl Meth Acrylaat.

mma vloer

Op meerdere plekken toepasbaar

Het grote voordeel van een MMA vloer is dat deze vrijwel overal toepasbaar is. De kunststof gietvloer gaat lang mee en is bestand tegen zware belasting. Deze vloer wordt vaak toegepast bij bedrijven die zich bezig houden in de voedingsindustrie. Doordat de vloer eenvoudig schoon te maken is, voldoet deze dan ook aan de HACCP normen die zijn vastgesteld voor het produceren van voedsel. De sterkte van de vloer zorgt ervoor dat de grote machines zonder enig gevaar voor schade kunnen functioneren.

Prijzen MMA vloer

Het communiceren van de prijzen voor een MMA vloer is lastig. De prijs wordt namelijk bepaald aan de hand van diverse factoren. Denk hierbij aan het aantal vierkante meters van de vloer en de plaats waar het gelegd moet worden. Om de prijs voor u zo nauwkeurig mogelijk te kunnen vaststellen, vragen wij u ons offerteformulier in te vullen. Hierin kunt u allerlei gegevens kwijt over de afmetingen en meer. Zo krijgen wij een goed beeld van uw situatie en kunnen wij een offerte op maat voor u maken.

Alle voordelen op een rij

Een MMA vloer heeft verschillende voordelen. Wij zetten er een aantal voor u op een rijtje, zodat u een beter beeld krijgt van de eigenschappen:

 • Naadloos
 • Korte uithardtijd
 • Slijtvast
 • Duurzaam
 • Geschikt voor HACCP regels
 • Bestand tegen zware belasting
 • Toepasbaar in vele kleuren

mma vloer

MMA vloer laten leggen?

Bent u overtuigd van de voordelen die een deze vloer biedt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zullen vrijblijvend een offerte op maat voor uw maken, zodat u lang profijt heeft van deze unieke gietvloer. Heeft u andere vragen over de mogelijkheden, toepassingen of prijzen van deze vloer? Neem gerust contact op. Wij staan u graag te woord.

Neem contact op
 • Bestand tegen zware belasting
 • Toepasbaar in diverse kleuren
 • Zeer korte uithardtijd
 • Slijtvast & Hygiënisch