1. Home > Gietvloer > Mortex Vloer

Mortex Vloer

Neem contact op

Wilt u een mortex vloer laten leggen in uw woning? Dan bent u bij CMI Wall & Floor aan het juiste adres. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf in alle soorten gietvloeren. Wij verzorgen alle werkzaamheden van A tot Z. Bent u benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is met een mortex vloer? Lees dan gerust verder of neem direct vrijblijvend contact met ons op.

mortex vloer

Wat is een mortex vloer?

Een mortex vloer is uniek in zijn soort. Qua uiterlijk kun je dit het beste vergelijken met een beton cire gietvloer. De sterke en het draagvermogen van deze vloer kun je het beste vergelijken met natuursteen. Het onderhoud hiervan komt ongeveer overeen met dat van een gietvloer.

Mortex is een cement en kalk. Deze samenstelling vormt een poeder dat je speciaal alleen kunt samenvoegen door een speciale vloeistof te gebruiken. Mortex wordt voor voornamelijk gebruikt bij gietvloeren. Naast vloeren kun je ook wanden en bijvoorbeeld het aanrechtblad van een keuken een unieke betonlook uitstraling geven. Het grote voordeel van deze vloer is dat deze direct waterdicht is, nadat het geplaatst is. Hierdoor is deze vloer dus niet alleen geschikt voor woonkamers, maar denk ook aan de badkamer.

Voordelen van een mortex vloer

Wanneer je een vloer van mortex maakt, brengt dit een hoop voordelen met zich mee. Wij zetten ze graag voor u op een rijtje.

  • Unieke betonlook uitstraling
  • Volledig waterdicht
  • Ideaal bij een vloerverwarming

Mortex vloer prijs

Het communiceren van de prijzen voor een mortex vloer is van te voren lastig. De prijs wordt namelijk bepaald aan de hand van verschillende factoren. De afmeting van de vloer speelt hierin natuurlijk de grootste rol. Om de prijs voor u zo nauwkeurig mogelijk vast te kunnen stellen, vragen wij u ons vrijblijvende offerteformulier in te vullen. Hierin kunt u allerlei gegevens kwijt over de afmetingen en meer. Zo krijgen wij een goed beeld van uw situatie en kunnen wij een offerte op maat voor u maken.

Vrijblijvend contact opnemen

Bent u overtuigd van de voordelen die een mortex vloer biedt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zullen vrijblijvend een offerte op maat voor uw maken, zodat u lang profijt heeft van deze unieke gietvloer. Heeft u andere vragen over deze of andere vloeren? Neem gerust contact op. Wij staan u graag te woord.

Neem contact op
  • Volledig waterdicht
  • Unieke betonlook uitstraling
  • Eenvoudig in onderhoud