1. Home > Gietvloer > Troffelvloer

Troffelvloer

Neem contact op

Bent u van plan een troffelvloer aan te schaffen? Dan bent u bij CMI Wall & Floor aan het juiste adres. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf in troffelvloeren en andere gietvloeren. Wilt u direct een offerte ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Of bekijk onze projecten om inspiratie op te doen voor een troffelvloer. Of lees verder en wij leggen u alles uit over troffelvloeren.

troffelvloer

Wat is een troffelvloer?

Een troffelvloer, ook wel bekend als een mortelvloer, is gemaakt van hele kleine grindkorrels die bij elkaar worden gebracht door een kunsthars van epoxy. Het epoxy zorgt ervoor dat de vloer enorm sterk wordt. Troffelvloeren worden dan ook vaak toegepast in bijvoorbeeld keukens en industriële omgevingen.

Verder zie je ook dat troffelvloeren steeds vaker worden toegepast in woningen en winkels. De uitstraling is namelijk strak en designvol. Wat op dit moment in zeer populair is op de woningmarkt. Doordat de vloer goed tegen krassen en van polyurethaan wordt gemaakt, is deze ook nog eens enorm effectief bij vloeren met vloerverwarming.

Waarom een troffelvloer?

Wanneer je op zoek bent naar een sterke vloer die ook nog eens krasbestendig is én makkelijk te onderhouden, dan kun je het beste kiezen voor een troffelvloer. Deze gietvloer is zeer sterk en ook nog eens hygiënisch, omdat deze makkelijk schoon te maken is. Je ziet dit soort vloeren dan ook vaak terug in ruimtes, zoals een winkel, waar het snel vies wordt of waar de hygiëne in orde moet zijn. Denk aan ziekenhuizen. Naast deze punten bieden troffelvloeren nog meer

Wat kost een troffelvloer?

De kosten voor een troffelvloer is zonder enige informatie lastig om vast te stellen. Er zijn veel factoren die invloed hebben om de prijs van een troffelvloer te bepalen. Denk bijvoorbeeld aan de woning en het aantal vierkante meters. Om een prijs op maat vast te stellen, kunt u het beste vrijblijvend een offerte opvragen bij ons. Hierdoor krijgen wij een goed beeld over de situatie. Ook is het handig om foto’s mee sturen om het nog nauwkeuriger te kunnen bepalen.

Hoe wordt een troffelvloer gelegd?

  1. We beginnen met het reinigen van de vloer
  2. Vervolgens wordt de vloer goed geschuurd
  3. Wanneer de vloer geschuurd is brengen we een hechtprimer aan. Deze moet ongeveer 24 uur drogen
  4. Daarna brengen we de mortel aan
  5. De vloer moet nu 24 uur drogen en is vervolgens klaar voor gebruik

Offerte ontvangen?

Heeft u plannen om en troffelvloer te laten leggen, maar wilt u eerst een offerte ontvangen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk een offerte op maat ontvangt.

Neem contact op
  • Zeer sterke vloer
  • Enorm slijtvast
  • Industriële en moderne uitstraling
  • Heel makkelijk schoon te houden