1. Home > Industriële vloer

Industriële vloer

Neem contact op

Industriële vloer laten leggen in uw fabriek, pand of garage? Dan bent u bij CMI Wall & Floor aan het juiste adres. Wij zijn de specialist in alle soorten gietvloeren. Dit soort vloeren zijn ideaal om te gebruiken in de industrie. Dit komt door de vele voordelen die een gietvloer met zich meebrengt. Hier leest u alles over de mogelijkheden, voordelen en kosten. Het is ook mogelijk om een gratis offerte aan te vragen.

Toepasbare gietvloeren

Wanneer u ervoor kiest om een vloer te leggen of vervangen in uw bedrijfsruimte, is het belangrijk dat u de juiste keuze maakt. Deze vloer blijft namelijk vele jaren liggen. Wij hebben daarom de vloeren op een rijtje gezet die toepasbaar zijn als industriële vloer. Hieronder volgt het overzicht:

industriële vloer

Voordelen van een gietvloer als industriële vloer

Een gietvloer wordt tegenwoordig veel gebruikt in garages, fabrieken en andere fabriekspanden. De reden hiervoor is dat deze vloer veel voordelen biedt op plekken als deze. Wij hebben de belangrijkste voordelen van gietvloeren als industriële vloer voor u op een rijtje gezet:

  • Slijtvast
  • Stootvast
  • Zwaar belastbaar
  • Overal toepasbaar
  • Volledig naadloos
  • Lange levensduur
  • Gemakkelijk in onderhoud

industriële gietvloer

Wat zijn de kosten?

De kosten van een industriële vloer zijn zonder informatie moeilijk te bepalen. Deze kosten zijn namelijk afhankelijk van verschillende factoren. Voorbeelden hiervan zijn het aantal vierkante meters, het soort vloer en de plek waar deze gelegd moet worden. Om uw situatie zo goed mogelijk in kaart te brengen, verzoeken wij u om contact op te nemen met ons. Zo kunnen wij een offerte op maat voor u maken!

Industriële vloer laten leggen?

Bent u overtuigd van de voordelen die een industriële vloer kan hebben voor uw garage, fabriek of bedrijfspand? Laat deze dan leggen door een gespecialiseerd en ervaren bedrijf als CMI Wall & Floor. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het aanvragen van een offerte of voor meer informatie. Het is ook mogelijk om direct op te nemen door een e-mail te sturen naar Info@urban-clay.com of te bellen naar 06 13 652 30.

Neem contact op