1. Home > Living concrete vloer

Living concrete vloer

Neem contact op

Living concrete vloer laten leggen? Deze heeft een duurzame betonlook uitstraling. Deze naadloze vloer heeft door de natuurlijke materialen kleine kleurverschillen en is dankzij het gladde oppervlak slijtvast en zeer makkelijk schoon te houden. Living concrete is strak en modern, maar heeft toch een warme uitstraling. Daarom is deze zeer goed te combineren met industriële elementen zoals hout en staal.

living concrete vloer

Prijs living concrete vloer

Een betonlook vloer staat garant voor jarenlang plezier. Doordat de living concrete vloer wordt voorzien van een coating, zullen krassen en strepen bijna geen kans krijgen. De vloer zal er dus altijd zo goed als nieuw uit blijven zien. Hetzelfde geldt natuurlijk voor een betonlook wand. Neem eens vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over de betonlook vloer prijs per m2.

Living concrete kleuren

Of u een betonlook vloer of een betonlook muur wilt: living concrete brengt sfeer en leven in een ruimte. En het grote voordeel is dat u nooit meer krakende vloeren zult hebben. De betonlook vloer is bovendien geluiddempend waardoor u geen last meer heeft van vervelende geluidjes. De vloer heeft uitstraling en sfeer van een industriële betonvloer, met de duurzame eigenschappen van beton. Living concrete heeft robuuste en natuurlijke uitstraling en is leverbaar in verschillende natuurtinten!

Ook zeer geschikt voor de badkamer

Naast natuurlijk de huiskamer, wordt betonlook ook vaak toegepast in de badkamer. De betonlook gietvloer wordt namelijk naadloos toegepast waardoor het water eenvoudig en soepel kan weg stromen. Bovendien kan er geen vuil ophopen tussen de voegen. Het schoonmaken doet u vervolgens gewoon met een dweil!

Droogtijd living concrete vloer

Het leggen van deze vloer duurt meestal zo’n 4-5 dagen. Vervolgens moet de vloer nog zeker een dag drogen voordat het begaanbaar is. Na 2 dagen is de vloer volledig uitgehard en is uw huis weer bewoonbaar.

Betonlook vloer: onze specialiteit

Creative Minds International (CMI) is veelvuldig gekopieerd, maar nooit geëvenaard. Onze klanten in binnen- en buitenland herkennen de onmiskenbare CMI-kwaliteit in één oogopslag. Tot het kleinste detail naar wens gecreëerd. Dagelijks passen wij onze creativiteit toe in het realiseren van uiteenlopende vloer- en wandprojecten. Wij verzorgen daarbij het stucwerk en het schilderwerk. Bekijk onze projecten voor meer inspiratie en voorbeelden.

Neem contact op
  • Productie in eigen beheer
  • Zes jaar garantie op waterdichtheid
  • Persoonlijke service
  • Full service: ook kitwerk en schilderwerk wordt door ons verzorgd