1. Home > PU gietvloer

PU gietvloer

Neem contact op

PU gietvloer heeft in de afgelopen jaren flink aan populariteit gewonnen. Dit is goed te zien in de woonbladen die steeds vaker inspirerende gietvloeren afbeelden. Wat CMI betreft is dit volledig terecht, want het hebben van een gietvloer heeft een hoop voordelen. Er zijn twee soorten gietvloeren waar u uit kunt kiezen: de epoxy gietvloer of de polyurethaan gietvloer. De laatste wordt natuurlijk afgekort tot pu vloer.

pu gietvloer
Toegepast in een woning

Wat is een pu gietvloer precies?

Een PU gietvloer wordt gemaakt van polyurethaan. Dit is een soort kunststof die wordt gemaakt van aardolie. Hierdoor kan de PU gietvloer naadloos worden aangebracht in woningen en kantoren. De naadloze afwerking zorgt moderne en luxe uitstraling.

Verder is het materiaal enorm sterk en elastisch. Je ziet het dan bijvoorbeeld ook vaak terug in fabrieken en werkplaatsen, zodat zware machines veilig op de vloer kunnen staan. Echter wordt de pu gietvloer steeds vaker in woningen aangebracht.

Voordelen

  • Geluiddempend
  • Enorm duurzaam
  • Zeer comfortabel
  • Eenvoudig in onderhoud
  • De vloer is volledig naadloos

Tot wel 50 jaar kleurvast

Polyurethaan gietvloeren hebben zeer veel voordelen. De PU vloer bestaat uit kunststof polyurethaan (PU) en is dus semi-elastisch. Dit is ook de reden dat veel mensen het een kunststof gietvloer noemen. De pu gietvloer voelt prettig aan en is zeer geschikt voor vloerverwarming. Bovendien zorgt de warme maar strakke uitstraling ervoor dat het in woningen en kantoren wordt toegepast, maar bijvoorbeeld ook als fabrieksvloer en showroomvloer.

zwarte pu gietvloer wordt uitgesmeerd in een woning

De prijs van een pu gietvloer

CMI begeleidt u met specialistische kennis en ontzorgt u gedurende het gehele proces naar uw exclusieve droomruimte. U zult onze kennis, kunde en service als een warm bad ervaren. Voor meer informatie over de polyurethaan vloer prijs, advies of een persoonlijk gesprek nodigen wij u van harte uit voor een vrijblijvende afspraak.

Kies voor CMI voor de mooiste pu gietvloer

Creative Minds International (CMI) is internationaal actief als wand en vloerspecialist. Het is onze overtuiging dat ook wanden en vloeren eyecatchers mogen zijn. Bij een polyurethaan gietvloer kiest men vaak voor betonlook. Maar er zijn natuurlijk kleurvarianten mogelijk. CMI geeft iedere ruimte een geheel unieke uitstraling waardoor uw woning, winkel, hotel of kantoor een verlengstuk van uw persoonlijkheid wordt.

pu gietvloer toegepast in een fabriekshal
Ook te gebruiken als fabrieksvloer

Betonlook gietvloer van internationale allure

Onze klanten in binnen- en buitenland kenmerken zich door goede smaak en herkennen de onmiskenbare CMI kwaliteit in één oogopslag. Tot het kleinste detail naar wens gecreëerd. Dagelijks passen wij onze creativiteit toe in het realiseren van luxueuze wanden en vloeren. Soms robuust, ongepolijst en ruw. Soms sierlijk, sensueel en elegant. Altijd handgemaakt, authentiek en volledig uniek. Neem vrijblijvend contact met ons op voor uw pu gietvloer!

Neem contact op
  • Productie in eigen beheer
  • Zes jaar garantie op waterdichtheid
  • Persoonlijke service
  • Full service: ook kitwerk en schilderwerk wordt door ons verzorgd