1. Home > Showroomvloer

Showroomvloer

Neem contact op

Een showroomvloer zorgt ervoor dat uw winkel een krasvaste vloer heeft met een knappe uitstraling. Wanneer u voor CMI Wall & Floor kiest, weet u dat de vloer met passie en vakmanschap wordt afgeleverd. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan of komt alles te weten over vloeren die perfect zijn voor een showroom.

showroom vloer

Showroomvloer prijzen

De prijs voor het plaatsen van een showroom is zonder informatie lastig te berekenen. De prijs hangt namelijk van een aantal factoren af. Hierbij moet u denken aan de soort vloer. Wordt er voor een pu gietvloer gekozen of toch een esd vloer. Daarnaast is het aantal vierkante meters een belangrijk onderdeel van het bepalen van de prijs. Wilt u een prijs op maat ontvangen? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de details en voorwaarden te bespreken.

Veel gebruikt

Wanneer u er voor heeft gekozen om de vloer van de showroom te vervangen is het belangrijk dat u de juiste keuze maakt. Wij hebben de meest gebruikte gietvloeren op een rijtje gezet die wij vaak hebben toegepast in andere showrooms.

Showroomvloer laten plaatsen?

Bent u overtuigd van onze kwaliteiten en wilt u direct een vrijblijvende offerte ontvangen om een showroomvloer te plaatsen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op
  • Krasbestendig
  • Makkelijk in onderhoud
  • In diverse kleuren toepasbaar