1. Home > Vloeren > Houten vloer laten leggen

Houten vloer laten leggen

Neem contact op

Houten vloer laten leggen? Dan bent u bij CMI aan het juiste adres. Een houten vloer voegt karakter toe aan een ruimte en zorgt voor -afhankelijk van de afwerking- een rustieke of klassieke sfeer. De vloeren kunnen op diverse manieren worden gelegd (denk aan een visgraat motief) en zijn in verschillende soorten hout leverbaar. Alle CMI houten vloeren zijn gemaakt van de beste kwaliteit massief hout en worden met de hand gelegd door onze specialisten.

Houten vloer laten leggen door CMI

Een houten vloer geeft een woning een warme uitstraling en sfeer. Bovendien kiest u met een houten vloer voor een natuurtint die bij ieder interieur past. En wanneer u de houten vloer opschuurt kunt u deze bovendien van een andere kleurtint voorzien.

houten vloer aangebracht in woonkamer

Benieuwd naar de prijs van houten vloer?

De kosten van een houten vloer zijn van veel factoren afhankelijk. Simpel parket kan bijna iedere handige doe-het-zelver wel leggen, maar een houten vloer is niet zo eenvoudig. Wij adviseren dan ook om een houten vloer altijd door een professional te laten leggen. Het leggen van de houten vloer kan uiteraard in de prijs worden meegenomen. Zo bent u ook verzekerd van optimale CMI kwaliteit!

Houten vloer schoonmaken

Wilt u weten hoe u een houten vloer moet schoonmaken? Het onderhoud van een (goed gelegde) houten vloer is eigenlijk redelijk simpel. Indien u de juiste schoonmaakmiddelen gebruikt, kunt met een (niet te) natte dweil uw houten vloer al redelijk goed schoonhouden. Uiteindelijk moet u een vloer periodiek natuurlijk ook oliën om deze in goede conditie te houden. CMI adviseert u ook graag op het gebied van houten vloer reiniging.

Kosten

Met een houten vloer van CMI kiest u voor langdurige kwaliteit. Een goed gelegde houten vloer heeft weinig onderhoud nodig. Een houten vloer is een éénmalige investering waar u dagelijks voor lange tijd plezier van hebt. Benieuwd naar onze mogelijkheden en prijzen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

houten vloer laten leggen in een slaapkamer

Houten vloer: vast onderdeel van onze diensten

Creative Minds International (CMI) is veelvuldig gekopieerd, maar nooit geëvenaard. Onze klanten in binnen- en buitenland herkennen de onmiskenbare CMI kwaliteit in één oogopslag. Tot het kleinste detail naar wens gecreëerd. Dagelijks passen wij onze creativiteit toe in het realiseren van uiteenlopende vloer- en wandprojecten. Naast het stuc- en schilderwerk, behoren houten vloeren daar uiteraard ook bij. Bekijk hier onze projecten.

Neem contact op
  • Productie in eigen beheer
  • Zes jaar garantie op waterdichtheid
  • Persoonlijke service
  • Full service: ook kitwerk en schilder wordt door ons verzorgd