1. Home > Winkelvloer

Winkelvloer

Neem contact op

Een winkelvloer plaatsen in uw winkel? Dan bent u bij CMI Wall & Floor aan het juiste adres. Wij zijn specialist in alle soorten gietvloeren. Dit soort vloeren zijn ideaal om te gebruiken in winkels, ziekenhuizen en fabrieken. Dit komt door de vele voordelen die een gietvloer voor uw winkel biedt.

winkelvloer

Voordelen van een gietvloer als winkelvloer

Een gietvloer wordt tegenwoordig veel gebruikt in winkels, woningen, garages en fabrieken. Dit komt, omdat een gietvloer vele voordelen biedt op plekken als deze. Wij hebben de belangrijkste voordelen van dit soort vloeren als winkelvloer voor u op een rijtje gezet:

  • Slijtvast
  • Volledig naadloos
  • Gemakkelijk in onderhoud
  • In diverse kleuren toepasbaar

Diverse soorten winkelvloeren

Het is natuurlijk belangrijk dat de vloer bij de uitstraling en huisstijl van uw bedrijf past. Het fijne van een gietvloer als winkelvloer is dat deze volledig is aan te passen naar uw wensen. Het is een veelzijdig product dat kan worden aangepast in allerlei kleuren kan worden toegepast. Vaak worden onderstaande gietvloeren het meest toegepast:

Winkelvloer prijzen

De prijs van een winkelvloer is zonder enige informatie over de winkel natuurlijk lastig om te bepalen. Het vaststellen van de prijs hangt van verschillende factoren af. De soort gietvloer en het aantal vierkante meters zijn een belangrijke factor bij het vaststellen van de uiteindelijke prijs. Door vrijblijvend een gratis offerte bij ons aan te vragen, kunnen wij gericht een prijs op maat bepalen.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een gietvloer in uw winkel? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Wij leggen u graag uit wat alle voordelen van de vloeren die mogelijk zijn als winkelvloer. Indien gewenst kunnen wij direct, geheel vrijblijvend, een offerte voor u opmaken, zodat u direct weet wat alle kosten zijn.

Neem contact op
  • Slijtvast
  • Volledig naadloos
  • Gemakkelijk in onderhoud
  • In diverse kleuren toepasbaar