1. Home > Gietvloer badkamer

Gietvloer badkamer

Neem contact op

Gietvloer in badkamer laten leggen? Dan is het belangrijk dat u kiest voor een deskundig bedrijf. CMI Wall & Floor is de specialist in alle soorten gietvloeren en andere varianten. Een gietvloer kunnen zowel in woningen als bedrijfspanden worden gelegd. Wij leggen u graag alles uit over deze speciale wijze van vloerafwerking in de badkamer.

Is een gietvloer geschikt voor de badkamer?

Een gegoten vloer is een zeer geschikte vloer voor in de badkamer. Het is bij een vloer in de badkamer namelijk belangrijk dat deze waterafstotend is en dit is een kenmerk van een gietvloer. Bovendien is het naadloos. Hierdoor is de vloer makkelijk te onderhouden.  Door deze verschillende kenmerken van deze speciale manier van vloerafwerking, gaat hij vele jaren mee. Bovendien kan een gegoten vloer ook gecombineerd worden met vloerverwarming. Dit is natuurlijk zeer prettig in de badkamer, want hier loopt u vaak op blote voeten. De droogtijd van deze vloerafwerking is ongeveer 3 dagen.

Voordelen gietvloer in de badkamer

Een gietvloer heeft verschillende voordelen in de badkamer. Wij zetten deze kort voor u op een rijtje, zodat u een beter beeld krijgt van de eigenschappen van deze vloerafwerking:

  • Naadloos
  • Waterafstotend
  • Industriële look
  • Zeer lange levensduur
  • Vlakke en strakke vloer
  • Makkelijk te onderhouden
  • Is te combineren met vloerverwarming
gietvloer badkamer
Voorbeeld van gietvloer in de badkamer

 

 

 

Toepassingen

In de badkamer kunnen verschillende gietvloeren toegepast worden. Hier volgen een aantal voorbeelden:

Kosten gietvloer badkamer

De prijs van een gegoten vloer in de badkamer is vooraf lastig te bepalen. Deze is namelijk afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij aan het aantal vierkante meters, de locatie en het materiaal. Om uw wensen zo goed mogelijk in kaart te brengen, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Zo kunnen wij de juiste prijs voor u vaststellen.

Vrijblijvende offerte

Bent u overtuigd van de voordelen van deze vloerafwerking in de badkamer of wilt u meer weten over de prijzen? Laat u zich dan adviseren door een specialist als CMI Wall & Floor. Wij zijn een erkend bedrijf met veel ervaring. Wij hebben al vele gegoten vloeren mogen leggen voor zowel particulieren als bedrijven. U kunt hieronder vrijblijvend contact met ons opnemen. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar Info@urban-clay.com of te bellen naar 06-13652303.

Neem contact op