1. Home > Gietvloer garage

Gietvloer garage

Neem contact op

Gietvloer in garage laten leggen? Dit wilt u natuurlijk door een ervaren en gespecialiseerd bedrijf laten doen. Daarom is CMI Wall & Floor de juiste keuze. Wij zijn een gespecialiseerd en toonaangevend bedrijf op het gebied van het leggen van gietvloeren en andere vloeren. Deze vloerafwerking is de laatste jaren zeer populair en wordt steeds vaker in woningen en op andere plekken toegepast. Lees hier alles over de mogelijkheden, voordelen en prijzen.

Toepassingen

Er zijn vele soorten gietvloeren. Veel van deze kunnen ook in de garage worden gelegd. Wij geven u hieronder een aantal voorbeelden:

gietvloer garage

Voordelen van gietvloer in garage

Een gietvloer wordt steeds vaker toegepast in garages en op andere plekken in woningen. Denk hierbij aan de woonkamer of de badkamer. Deze vloerafwerking kent vele voordelen en daarom is deze zeer geschikt voor in de garage. Wij lichten deze graag even kort toe, zodat u een beter beeld krijgt van de belangrijke eigenschappen van een gietvloer:

  • Sterk
  • Stootvast
  • Naadloos
  • Hygiënisch
  • Milieuvriendelijk
  • Robuuste uitstraling
  • Beschikbaar in vele kleuren en stijlen
  • Gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken

Kosten gietvloer garage

De kosten van een gietvloer in de garage zijn vooraf lastig te bepalen zonder enige informatie. De prijs wordt namelijk bepaald op basis van een aantal factoren. Denk hierbij aan het aantal vierkante meters van de vloer, de soort vloerafwerking en de dikte. Om een beter beeld te krijgen van uw wensen, vragen wij u om contact met ons op te nemen. Zo kunnen wij uw wensen beter in kaart brengen en kunnen wij de juiste prijs voor u vaststellen.

Gietvloer in garage laten leggen?

Bent u overtuigd van de vele voordelen die een gietvloer voor uw garage kan hebben? Neem dan contact met ons op voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Deze is gratis. Indien u graag meer informatie wilt over de eigenschappen, mogelijkheden of kosten van een gietvloer, dan is het uiteraard ook mogelijk om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder bij de zoektocht naar een goede gietvloer in uw garage!

Neem contact op