1. Home > Gietvloer kantoor

Gietvloer kantoor

Neem contact op

Gietvloer in kantoor laten leggen? Dat laat u natuurlijk over aan een deskundig en vakkundig bedrijf. CMI Wall & Floor is de specialist in alle soorten gietvloeren. Een gegoten vloer is geschikt op vele plekken en is ook toepasbaar als kantoorvloer. Lees hier alles over de mogelijkheden, voordelen en kosten van een gietvloer in uw kantoor. Het is ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen.

Welke gietvloeren zijn toepasbaar in een kantoor?

Er zijn verschillende gietvloeren die geschikt zijn als kantoorvloer. Deze vloeren hebben namelijk allerlei eigenschappen die veel voordelen biedt. Wij zetten er aantal voor u op een rijtje:

gietvloer kantoor

De voordelen

Een gietvloer als kantoorvloer biedt vele voordelen. Zo is deze vloer naadloos, waardoor het zeer makkelijk is om te onderhouden. Daarnaast is de vloer strak en heeft het een moderne uitstraling. Bovendien heeft deze vloer ook een geluiddempend effect. Dit is redelijk belangrijk, want in een kantoor zijn meestal meerdere mensen en daarom dus ook meer geluid.

Daarnaast zijn gietvloeren in allerlei soorten en kleuren toepasbaar. U kunt het dus echt passend maken bij het interieur en de uitstraling van het bedrijf. Bovenal is de vloer zeer comfortabel en dit is natuurlijk heel fijn, want er wordt veel over deze vloer gelopen. Tot slot heeft de vloer een zeer lange levensduur en daarom kunt u er op kantoor heel lang van genieten. Deze vloer gaat namelijk gemiddeld 30 jaar mee.

Wat zijn de kosten van een gietvloer in een kantoor?

De kosten voor het leggen van een gegoten vloer in een kantoor zijn zonder enige informatie lastig te bepalen. De prijs is namelijk afhankelijk van verschillende factoren. Zo wordt de prijs vooral bepaald door het soort vloer en het aantal vierkante meters van de vloer. Om uw wensen zo nauwkeurig mogelijk in kaart te brengen, kunt u het beste contact met ons opnemen. Zo kunnen wij een offerte op maat voor u maken.

Aanbrengen van een kantoorvloer

Het aanbrengen van een gietvloer in kantoor kan een aantal dagen duren. Dit is meestal per soort vloer verschillend. Er zijn namelijk verschillende stappen die doorlopen moeten worden. Daarnaast moet de vloer ook nog een aantal drogen, nadat het is aangebracht. Wanneer u een gietvloer als kantoorvloer wilt laten leggen, kunt u daarom het best uitgaan van 1-2 weken aan werkzaamheden.

Gietvloer kantoor: vrijblijvende offerte

Bent u overtuigd van de vele voordelen die een gegoten vloer voor uw kantoor kan hebben? Laat deze dan leggen door een specialist als CMI Wall & Floor. Wij zijn een erkend bedrijf met veel ervaring. Wij hebben al vele vloeren mogen leggen voor zowel particulieren als bedrijven. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het aanvragen van een offerte. U kunt ook direct contact opnemen door een mail te sturen naar Info@urban-clay.com of direct te bellen naar 06-13652303. Wij zijn u graag van dienst!

Neem contact op
  • Naadloos
  • Sterk & slijtvast
  • Verschillende toepassingen
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Beschikbaar in allerlei kleuren
  • Comfortabel
  • Lange levensduur