1. Home > Gietvloer keuken

Gietvloer keuken

Neem contact op

Gietvloer in keuken laten leggen? Dan is CMI Wall & Floor de juiste keuze. Wij zijn de specialist in alle soorten gietvloeren en andere varianten. Deze manier van vloerafwerking wordt steeds vaker in de keuken toegepast.  Ook op andere plaatsen is deze zeer populair. Wij leggen u graag uit waarom deze speciale wijze van vloerafwerking perfect is voor in de keuken!

Wat is een gietvloer?

Een gietvloer is een vloerafwerking dat bestaat uit kunststof. Een voorbeeld hiervan is epoxy of polyurethaan. Er zijn verschillende soorten gegoten vloeren. Deze hebben een prachtige robuuste uitstraling en hebben een hele lange levensduur. Deze vloerafwerking is een vloeibaar middel dat over de ondervloer wordt gegoten. Deze kunnen allerlei kleuren en texturen mee krijgen.

Voordelen gietvloer in keuken

Een gietvloer in de keuken laten plaatsen heeft vele voordelen. Vandaar dat deze ook steeds vaker wordt toegepast in woningen. Wij zetten een aantal voordelen op een rijtje, zodat u een beter beeld krijgt van de kenmerken van deze vloer:

  • Naadloos
  • Waterdicht
  • Comfortabel
  • Zeer hygiënisch
  • Industriële look
  • Zeer lange levensduur
  • Makkelijk te onderhouden
  • In diverse kleuren beschikbaar
  • Is te combineren met vloerverwarming

Toepassingen

In de badkamer kunt u verschillende gietvloeren toepassen. Hier volgen een aantal voorbeelden:

Gietvloer keuken

Kosten gietvloer keuken

De prijs van een gegoten vloer in de keuken is vooraf lastig te bepalen. Deze is namelijk afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan het materiaal van de vloerafwering, het aantal vierkante meters en de locatie. Om uw wensen zo goed mogelijk in kaart te brengen, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Dan kunnen wij de juiste prijs voor u vaststellen.

Vrijblijvende offerte

Bent u overtuigd van de vele voordelen van een gegoten vloer in de keuken? Of wilt u meer weten over de prijzen? Laat u dan adviseren door een specialist als CMI Wall & Floor. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf met veel ervaring. Wij hebben al vele projecten mogen uitvoeren voor particulieren en bedrijven. U kunt hieronder vrijblijvend contact opnemen voor het aanvragen van een offerte. Het is ook mogelijk om direct een e-mail te sturen naar Info@urban-clay.com of te bellen naar 06-13652303.

Neem contact op