1. Home > Gietvloer Rotterdam

Gietvloer Rotterdam

Neem contact op

Gietvloer in Rotterdam nodig? Dan bent u bij CMI Wall & Floor aan het juiste adres. Al jarenlang zijn wij specialist in het leggen van gietvloeren in de regio Rotterdam. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis offerte:

gietvloer rotterdam

Gietvloer Rotterdam: wat is er mogelijk?

Op het gebied van gietvloeren is er een hoop mogelijk. Wij hebben de meest gekozen vloeren voor u op een rijtje gezet. Bent u benieuwd naar het volledige aanbod? Bekijk dan alle gietvloeren.

Wat kost een gietvloer?

De prijzen voor een gietvloer in Rotterdam zijn natuurlijk per project verschillend. De keuze voor de soort gietvloer en het aantal vierkante meters spelen natuurlijk een rol bij het bepalen van de prijs. Wilt u een offerte op maat? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Waarom een gietvloer?

  • volledig naadloos
  • makkelijk te onderhouden
  • sterk en duurzaam
  • geluiddempend
  • brandvertragend
  • diverse kleuren verkrijgbaar
  • ideaal voor woningen en bedrijven

gietvloer aangebracht in een woning in rotterdam

Bestaande of nieuwe woning?

Wilt u de gietvloer in een bestaande woning laten leggen? Of juist in een nieuwe woning? Beide is geen probleem. Bij CMI Wall & Floor geven we u graag het juiste advies. In de regio Rotterdam plaatsen wij dagelijks gietvloeren in het oude centrum en de nieuwbouwwijken.

Wist u dat?

Wilt u vloerverwarming laten plaatsen? Ook dat is geen probleem. Zelfs als er al een gietvloer in de woning ligt.

Gietvloer Rotterdam: waarom CMI?

Wanneer u er voor kiest om een gietvloer te laten leggen in uw woning, wilt u dat dit met uiterste vakmanschap gebeurt. Bij CMI Wall & Floor staan we voor kwaliteit en elk project ronden wij dan ook met perfectie af. Daarnaast werken wij met veel aannemers en voeren wij projecten uit door heel Nederland en zelfs het buitenland. Wilt u kwaliteit? Dan kiest u voor ons!

Neem contact op