1. Home > Gietvloer slaapkamer

Gietvloer slaapkamer

Neem contact op

Gietvloer in de slaapkamer laten leggen? Laat deze dan leggen door CMI Wall & Floor. Wij zijn de specialist in alle soorten gietvloeren. Deze manier van vloerafwerking is zeer populair en wordt steeds vaker toegepast in de slaapkamer. Wij vertellen u graag iets meer over de mogelijkheden, voordelen en kosten van een gietvloer.

De voordelen van een gietvloer in de slaapkamer

Een gietvloer heeft verschillende voordelen in uw slaapkamer. Wij geven u graag een aantal voorbeelden, zodat u een beter beeld krijgt van de eigenschappen:

  • Lange levensduur
  • Slijtvast & Stootvast
  • De vloer is egaal en strak
  • Makkelijk te onderhouden
  • Uniek te maken bij ieder interieur
  • Is te combineren met vloerverwarming
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren en soorten

Toepassingen

Er kunnen verschillende soorten gietvloeren worden toegepast in de slaapkamer. Hieronder volgen een aantal voorbeelden:

Wat is de droogtijd van een gietvloer?

Het aanbrengen van een gietvloer duurt meestal zo’n 3 tot 5 dagen. Daarna moet de vloer ook nog een aantal dagen drogen. Meestal duurt dit ook nog een dag, maar het is het beste om de vloer 2 dagen uit te laten harden. Vervolgens is uw slaapkamer weer leefbaar.

Wat zijn de kosten van een gietvloer in de slaapkamer?

De kosten van een gietvloer in de slaapkamer zijn natuurlijk lastig te bepalen zonder enige informatie. De prijs is namelijk afhankelijk van een aantal factoren, zoals het aantal vierkante meters van de vloer en het soort gietvloer. Om uw wensen zo nauwkeurig mogelijk in kaart te brengen, vragen wij u om contact met ons op te nemen. Zo kunnen we de juiste prijs voor u vaststellen en weet u wat de mogelijke kosten zullen zijn.

Gietvloer in slaapkamer laten leggen?

Bent u overtuigd van de vele voordelen die een gietvloer kan hebben in uw slaapkamer? Laat deze dan leggen door een specialist. CMI Wall & Floor is met jarenlange ervaring de specialist op het gebied van gietvloeren. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het aanvragen van een offerte. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar Info@urban-clay.com of direct te bellen naar 06-13652303.

Neem contact op