1. Home > Gietvloer toilet

Gietvloer toilet

Neem contact op

Gietvloer in toilet laten leggen? Dan is het belangrijk dat u kiest voor een deskundig bedrijf. CMI Wall & Floor is de specialist in het leggen van alle soorten gietvloeren en andere varianten. Een gietvloer kan op vele plekken worden gelegd en ook in het toilet. Wij leggen graag alles uit over deze speciale manier van vloerafwerking in het toilet.

Wat is een gietvloer?

Een gegoten vloer is een vloerafwerking die op een dragende vloer wordt aangelegd. Deze afwerklaag bestaat uit kunststof, bijvoorbeeld epoxy of polyurethaan. Deze vloer heeft een moderne en tijdloze uitstraling. Deze afwerking is naadloos en hierdoor is het zeer makkelijk te onderhouden. Dit is natuurlijk zeer handig in het toilet.

Voordelen gietvloer in toilet

Een gietvloer heeft vele voordelen en deze zijn ook in het toilet zeer handig. Wij zetten deze even voor u op een rijtje, zodat u een beter beeld krijgt van de kenmerken van deze vloerafwerking:

  • Naadloos
  • Vlak en strak
  • Waterafstotend
  • Zeer lange levensduur
  • Prachtige industriële look
  • Makkelijk te onderhouden
  • Is te combineren met vloerverwarming

Toepassingen

In het toilet kunt u verschillende soorten gietvloeren toepassen. Dit zijn een aantal voorbeelden:

Kosten gietvloer toilet

De kosten van een gegoten vloer in het toilet is van te voren lastig te bepalen. Deze prijs is namelijk afhankelijk van verschillende factoren. Een aantal voorbeelden zijn: het aantal vierkante meters, de materialen en de locatie. Om de kosten zo nauwkeurig mogelijk vast te kunnen stellen, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Zo kunnen wij een beter beeld krijgen van uw wensen en hierdoor kunnen wij een prijs op maat maken.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u overtuigd van de vele voordelen van deze vloerafwerking in het toilet? Of wilt u meer weten over de prijzen? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen voor het aanvragen van een offerte. Deze is geheel gratis. Het is ook mogelijk om een mail te sturen naar Info@urban-clay.com of te bellen naar 06-13652303. 

Neem contact op