1. Home > Gietvloer Utrecht

Gietvloer Utrecht

Neem contact op

Gietvloer in Utrecht nodig? Dit wilt u natuurlijk door een gespecialiseerd bedrijf met veel ervaring laten doen. Daarom is CMI Wall & Floor de juiste keuze. Wij zijn al jarenlang de specialist in het leggen van gietvloeren in de regio Utrecht. Wanneer u een gietvloer laat leggen, krijgt u niet alleen de prachtige uitstraling, maar ook de vele voordelen die het met zich mee brengt. Hier leest u alles over de mogelijkheden, prijzen en voordelen. Het is ook mogelijk om contact op te nemen voor het aanvragen van een gratis offerte.

Gietvloer Utrecht: Wat is er mogelijk?

Op het gebied van gietvloeren is er een hoop mogelijk. Wij hebben de meest gekozen vloeren voor u op een rijtje gezet. Bent u benieuwd naar het volledige aanbod? Bekijk dan alle gietvloeren.

gietvloer in utrecht

Wat kost een gietvloer?

De prijzen voor een gietvloer in Utrecht zijn natuurlijk per project verschillend. De keuze voor de soort gietvloer en het aantal vierkante meters spelen natuurlijk een rol bij het bepalen van de prijs. Om de kosten zo nauwkeurig mogelijk in kaart te brengen, kunt u het beste contact met ons opnemen. Zo kunnen wij een offerte op maat voor u maken.

gietvloer utrecht

Voordelen van een gietvloer

Een gietvloer heeft verschillende voordelen. We zetten er een aantal voor u op een rijtje, zodat u een beter beeld krijgt van deze vloerafwerking:

  • De vloer is volledig naadloos
  • Eenvoudig te onderhouden
  • Duurzaam
  • Geluiddempend
  • Brandvertragend
  • In diverse kleuren te verkrijgen
  • Ideaal voor zowel woningen als bedrijven

Gietvloer Utrecht: Waarom CMI?

Wanneer u er voor kiest om een gietvloer te laten leggen in uw woning in Utrecht, wilt u dat dit met uiterste vakmanschap gebeurt. Bij CMI Wall & Floor staan we voor kwaliteit en elk project ronden wij dan ook met perfectie af. Daarnaast werken wij met veel aannemers en voeren wij projecten uit door in Utrecht, heel Nederland en zelfs het buitenland. Wilt u kwaliteit? Dan kiest u voor ons!

Neem contact op