1. Home > Gietvloer winkel

Gietvloer winkel

Neem contact op

Gietvloer in uw winkel laten leggen? Dan kiest u natuurlijk voor een deskundig en vakkundig bedrijf. CMI Wall & Floor is de specialist in alle soorten gietvloeren. Een gietvloer is geschikt op vele plaatsen toepasbaar en ook als winkelvloer. Hier leest u alles over de mogelijkheden, voordelen en kosten van een gegoten vloer in uw winkel. Het is ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen.

gietvloer winkel

Welke gietvloeren zijn toepasbaar in de winkel?

Er zijn verschillende gietvloeren die geschikt zijn als winkelvloer. Deze hebben namelijk eigenschappen die heel veel voordelen biedt in uw winkel. Wij zetten er een aantal voor u op een rijtje:

De voordelen voor uw winkel

Een gietvloer in een winkel heeft verschillende voordelen. Zo zijn deze vloeren allemaal volledig naadloos. Hierdoor zijn ze zeer makkelijk te onderhouden. Dit is heel hygiënisch en dat is natuurlijk heel belangrijk, aangezien u veel bezoekers krijgt in uw winkel. Daarnaast zorgt deze vloer ook voor een mooie en unieke uitstraling. U kunt zo uw winkel dus echt een eigen stijl geven. De vloeren zijn namelijk ook beschikbaar in allerlei kleuren en soorten.

 

Verder is deze winkelvloer zeer sterk en stootvast. In de winkel komt het vaak voor dat er objecten van grote gewichten staan. Dit is dus absoluut geen probleem. Tot slot zijn gegoten vloeren zeer duurzaam. Ze gaan namelijk gemiddeld 30 tot 50 jaar mee! Daarom kunt u er heel lang van genieten en hoeft u zich geen zorgen te maken over de vloer wanneer er klanten of bezoekers langskomen.

gietvloer in winkel

Kosten van gietvloer in winkel

De kosten van een gietvloer als winkelvloer zijn lastig vast te stellen zonder verkregen informatie. De prijs is namelijk afhankelijk van verschillende factoren. Zo bepaald het soort vloer vooral de prijs. Er zijn namelijk verschillende soorten gietvloeren toepasbaar in de winkel, zoals een PU gietvloer en epoxy vloer.  Daarnaast weegt het aantal vierkante meters van uw winkel ook mee. Om uw wensen zo goed mogelijk in kaart te brengen, kunt u het beste contact met ons opnemen. Zo kunnen wij een offerte op maat voor u maken en weet u wat de mogelijke kosten zijn.

 

culemborg gietvloer

Gietvloer winkel: Vrijblijvende offerte

Bent u overtuigd van de vele voordelen die een gegoten vloer voor uw winkel kan hebben? Laat deze dan leggen door een specialist als CMI Wall & Floor. Wij zijn een erkend bedrijf met veel ervaring en wij hebben al vele vloeren mogen leggen voor zowel particulieren als bedrijven. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het aanvragen van een offerte. U kunt ook direct contact opnemen door een mail te sturen naar Info@urban-clay.com of direct te bellen naar 06-13652303. Wij zijn u graag van dienst!

Neem contact op
  • Unieke uitstraling
  • Duurzaam
  • Naadloos
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Hygiënisch
  • Sterk & Stootvast