1. Home > Gietvloer woonkamer

Gietvloer woonkamer

Neem contact op

Gietvloer in woonkamer laten leggen? Dit wilt u natuurlijk door een ervaren en gespecialiseerd bedrijf laten doen. Daarom is CMI Wall & Floor de juiste keuze. Wij zijn de specialist in het leggen van alle soorten gietvloeren en andere vloeren. Deze manier van vloerafwerking is zeer populair en is steeds vaker terug te zien in huizen. Wij leggen u graag wat meer uit over de mogelijkheden, voordelen en prijzen.

Voordelen van een gietvloer in woonkamer

Een gietvloer wordt steeds vaker toegepast in de woonkamer. Daarnaast wordt deze ook op andere plekken in de woning steeds vaker gelegd. Denk hierbij aan de keuken of de badkamer. Deze vloerafwerking kent vele voordelen en daarom is deze zeer geschikt voor woningen. Wij lichten deze graag even toe, zodat u een beter beeld krijgt van de eigenschappen van een gietvloer:

  • Stijlvol
  • Naadloos
  • Hygiënisch
  • Milieuvriendelijk
  • Robuuste uitstraling
  • Beschikbaar in vele kleuren en stijlen
  • Kan gecombineerd worden met vloerverwarming
  • Gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken

Toepassingen

Er kunnen verschillende soorten gietvloeren worden toegepast in de woonkamer. Hieronder volgen een aantal voorbeelden:

gietvloer woonkamer

Kosten gietvloer woonkamer

De kosten voor een gietvloer in de woonkamer zijn lastig te bepalen zonder enige informatie. De prijs wordt namelijk bepaald op basis van een aantal factoren. Denk hierbij aan het aantal vierkante meters van de vloer, het soort gietvloer en de dikte. Om een beter beeld te krijgen van uw wensen, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Zo kunnen wij de juiste prijs voor u vaststellen.

Gietvloer in woonkamer laten leggen?

Bent u overtuigd van de vele voordelen die een gietvloer voor uw woonkamer kan hebben? Neem dan contact met ons op voor het aanvragen van een offerte. Deze is geheel gratis. Indien u graag meer informatie wilt over de mogelijkheden, eigenschappen of prijs van deze vloerafwerking, dan is het uiteraard ook mogelijk om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag bij de zoektocht naar een goede vloer in uw woonkamer!

Neem contact op