Green Wall

Wilt u de eco trend in huis halen? Dan is een Green Wall misschien iets voor u. Deze ecologisch verantwoorde muur geeft u naast een schoon geweten ook een aantal andere voordelen: de Green Wall is namelijk een wandafwerking die minimaal onderhoud nodig heeft. De muur bestaat echter deels uit levende organismen en dat betekent wel enige aandacht in de vorm van bewatering en voeding geven. Tevens raden wij aan uw muur zo nu en dan te (laten) snoeien voor een optimale begroeiing.

Akoestische wand

Green Walls worden vaak gebruikt voor geluidsdichte ruimtes of geluidswallen. Dat komt doordat de planten op de muur een akoestisch effect geven wat zorgt voor een warme geluidservaring in elke ruimte. Als u last heeft van een vervelende akoestiek in een van uw ruimtes is een Green Wall van Creative Minds International bij uitstek de groenste oplossing.

Oplevering

Creative Minds International verzorgt uw Green Wall geheel naar wens met de beste kwaliteit. Bovendien plaatsen wij de wand met uiterste zorg en vakkundigheid. De Green Wall is ook beschikbaar in op maat gemaakte panelen of met kunstplanten.