1. Home > Mortex badkamer

Mortex badkamer

Neem contact op

Mortex in badkamer laten toepassen? Dat wilt u natuurlijk door een gespecialiseerd en ervaren bedrijf laten doen. CMI Wall & Floor is uw specialist op het gebied van het leggen van een mortex vloer. Dit kan bovendien ook op wanden toegepast worden. Lees hier alles over de mogelijkheden, voordelen en prijzen.

Wat is mortex?

Mortex is een decoratieve pleister gemaakt van cement en kalk. Dit kan toegepast worden in badkamers. Het wordt vooral gebruikt bij vloeren. Een mortex vloer is zeer uniek. Deze is duurzaam en waterdicht. Bovendien kan deze vloerafwerking op vrijwel iedere ondergrond geplaatst worden en het is zeer onderhoudsvriendelijk. Dit is vergelijkbaar met de onderhoud van een gietvloer.

Daarnaast is het ook mogelijk om uw muren, plafonds en badkamermeubels te laten bekleden met mortex. Dit materiaal is beschikbaar in allerlei prachtige tinten en designs. Hierdoor kunt u dus een echte unieke badkamer creëren. Je kunt de volledige badkamer dus in een stijl laten bekleden. Het is namelijk mogelijk om de badkamer vloer, de badkamer wanden en zelfs de meubels te laten bekleden.

Voordelen van mortex in badkamer

Mortex in de badkamer heeft vele voordelen. Wij zetten er een aantal voor u op een rijtje, zodat u een beter beeld krijgt van de eigenschappen van dit materiaal:

  • Naadloos
  • Duurzaam
  • Waterdicht
  • Kras- en slijtvast
  • Prachtige uitstraling
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Verkrijgbaar in verschillende tinten/kleuren
  • Kan op diverse ondergronden worden geplaatst
  • Kan geplaatst worden op vloeren, wanden en badkamermeubels

Kosten mortex badkamer

De kosten van mortex in de badkamer zijn vooraf lastig te bepalen. De prijs is namelijk afhankelijk van verschillende factoren. Zo is het belangrijk om te weten waar u het wilt laten toepassen, bijvoorbeeld op de wanden en/of op de vloer. Daarnaast wordt de prijs ook bepaald door het aantal vierkante meters. Om uw wensen zo goed mogelijk in kaart te brengen, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Zo krijgen wij een beter beeld van uw wensen en kunnen wij de juiste prijs voor u vaststellen.

Mortex in badkamer laten aanbrengen?

Bent u overtuigd van de vele voordelen die mortex in uw badkamer kan hebben? Neem dan contact met ons op voor het aanvragen van een offerte. Deze is geheel gratis. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, eigenschappen of prijs van mortex in de badkamer? Dan is het uiteraard ook mogelijk om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag!

Neem contact op