Project: Loft Amsterdam | Realisatie: 2017
Type afwerking: Specials / Speciaal Stucwerk / Rock Wall

 

CMI beseft dat u het druk heeft en neemt u daarom al het regelwerk uit handen. Voor iedere discipline hebben wij gespecialiseerde applicateurs die voor hoogste graad van exclusiviteit en kwaliteit gaan. Naast ons exclusieve stucwerk ontzorgen wij u graag in enkele aanverwante werkzaamheden.

Kitten

Afkitten is een belangrijk onderdeel van ons vakgebied, maar ook de klus die het meest wordt onderschat. Mits de kit feilloos wordt aangebracht, helpt het om de voegen tussen verschillende materialen schoon te houden en waterdicht te maken. Om die reden werken er bij CMI alleen zeer ervaren kitters, die de fijne kneepjes van het vak kennen. Ook het herstellen van uw bestaande kitwerk is voor ons vanzelfsprekend geen probleem. Service is namelijk altijd prioriteit.

Regulier stucwerk

Naast al ons speciaal stucwerk zijn wij uiteraard ook nog steeds heel bedreven in het traditionele stucwerk. Wij leveren diverse soorten stucwerk voor alle ondergronden van muren en plafonds. De meest bekende soorten zijn spackspuiten, sauzen, sierpleister en speciaal stucwerk. Steeds geldt een andere aanpak. Onze ervaring maakt ook hierin weer het verschil voor onze klanten.

Schilderwerk

Ons team van Volendamse schilders bestaat uit vijftien ervaren professionals die met veel passie voor u aan de slag gaan. Onze schilders hebben niet alleen ervaring in kleine projecten zoals woonhuizen, maar ook met grote projecten bij villa’s en bedrijfspanden. In het CMI laboratorium mengen wij iedere denkbare kleur voor u. Wij slaan de kleurcode op in ons systeem, zodat u deze altijd later nog op kunt vragen!

Behangklaar maken

Behangklaar stucwerk wordt vooral aangebracht op muren die niet egaal zijn, zodat er na het stucen een laagje verf of een behang overheen kan. Ook betegelde of gemetselde muren worden veelal op deze manier gestuct. Vaak wordt op deze muren een raaplaag aangebracht van gips die de oneffenheden in de muur opvult zodat de muur weer egaal wordt.