Over ons

Bij Creative Minds International gaat onze passie uit naar het realiseren van luxe en unieke wanden en vloeren, geheel naar uw wens gecreëerd. Creative Minds International is ontstaan uit het idee dat ook de basis van een ruimte uniek moet zijn, om de ruimte de luxe uitstraling te geven die het verdient.

Ervaring en kennis

Wij voorzien u van unieke vloer- en wandafwerking aangebracht door de beste applicateurs in het vak. Zij beschikken over jarenlange ervaring om op terug te vallen bij elk project. Aangezien wij van mening zijn dat ontwikkeling en innovatie van belang is om de hoogstaande kwaliteit te handhaven, bieden wij de applicateurs ook maandelijkse trainingen aan in ons eigen opleidingscentrum. Uitsluitend door de exclusieve kennis die de applicateurs opdoen tijdens de trainingen en hun jarenlange ervaring zorgen ervoor dat zij gecertificeerd zijn om dit werk uit te voeren. Dat onderscheid CMI van anderen en garandeert u altijd de beste kwaliteit krijgt.

Kwaliteit is prioriteit

Kwaliteit is onze prioriteit en dat komt ook terug in de producten waarmee wij werken. Onze leveranciers voorzien ons altijd van de beste materialen met de meest hoogstaande kwaliteit. Meer informatie over onze partners en leveranciers kunt u vinden op onze site.

Eigen productie en laboratorium

Tevens kunnen wij u altijd voorzien van de nieuwste trends op het gebied van wand- en vloerafwerkingen doordat wij naast de hoogstaande producten van onze leveranciers werken met eigen labels. Wij produceren deze producten zelf in onze eigen fabriek waardoor speciale verzoeken op het gebied van kleur of structuur mogelijk zijn.

Ontzorging

Wij begeleiden u met onze kennis en ontzorgen u in het hele proces waardoor u de exclusieve ruimte krijgt waar u altijd al van heeft gedroomd.

Onze deuren staan altijd voor u open

Voor meer informatie, advies of een persoonlijk gesprek nodigen wij u van harte uit in onze showroom in Volendam. Tot snel!