Wij CMI zitten we nooit stil en zijn we altijd bezig om bij te dragen aan de mooiste projecten in binnen- en buitenland. Op deze pagina kunt u een glimp opvangen van alle projecten die momenteel gerealiseerd worden. Kijk voor alle opgeleverde projecten op deze pagina.

Pandasia Ouwehands Dierenpark

Eind september 2016 starten wij met het project Pandasia in Ouwehands Dierenpark. Deze dierentuin heeft een overeenkomst gesloten met China voor de komst van Reuzenpanda’s. De panda’s maken deel uit van een groter project gericht op de bescherming van de bijzondere diersoort. Een uniek project, aangezien er maar weinig landen zijn waar de reuzenpanda’s te zien zijn.

Pandasia wordt gebouwd in Chinese stijl naar een ontwerp van architect Henk van Eldijk van So LO architecten. Samen met Cravt interieur hebben zij een geweldig design gemaakt voor de interieur en exterieur van het pand, waaronder de warme kleuren.

De buitenkant van het pand zal gestuct worden met producten van Strikolith, partner van CMI. Deze producten zijn van geweldige kwaliteit en zorgen met de geweldige service van het bedrijf ervoor dat Strikolith met kop en schouders boven de concurrenten uitsteekt.

Het interieur zal worden vormgegeven door een speciaal team van medewerkers van CMI en Cravt. De trappen worden verzorgd door Tol Plaatwerk en het houtwerk, waaronder een geweldige bamboe vloer wordt verzorgd door Saens Parkethuys. Wij van CMI nemen de overige vloerafwerking, het schilderwerk en stucwerk voor onze rekening.

 

Project Russ in Amsterdam

Patrick Russ is een opkomende architect in Amsterdam die ons heeft gevraagd om een aantal wanden te voorzien van kwalitatieve wandafwerking. In dit gebouw zullen we alle badkamers en toiletten voorzien van Natural Clay wanden die volledig waterdicht zijn.

In dit gebouw komt een indrukwekkend trappenhuis, bedacht en ontworpen door Patrick Russ. Deze unieke eye catcher wordt de parel van dit project in Amsterdam.

Daarnaast gaan we ons ook bezig houden met de aankleding van meubels in het interieur. Zo gaan we kasten en deuren bekleden met leer. Dat is iets nieuws in onze collectie, waar u binnenkort meer over kunt lezen op onze website. Stay stuned!