Schilderwerk

Aangezien wij onze klanten graag van a tot z willen ontzorgen verzorgen wij niet alleen uw stucwerk, maar ook al uw schilderwerk. Doordat wij onze eigen laboratorium hebben met een mengmachine kunnen wij elke denkbare kleur leveren. Tevens kan deze machine kleuren namaken van diverse materialen zodat u altijd een passende kleur krijgt. Wij slaan de kleurcode op in ons systeem, zodat u deze altijd later nog op kunt vragen. Dat is handig als u denkt aan ver- of aanbouwen of dezelfde kleur ergens anders in uw huis terug wilt laten komen.

Soorten verf

Naast diverse kleuren maken wij gebruik van verschillende soorten verf. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor afwasbare verf in de keuken zodat uw muren makkelijk schoon te maken zijn. In de badkamer en andere vochtige ruimtes brengen wij een speciale verf aan die goed tegen deze hoge luchtvochtigheid kan.

Kennis en ervaring in schilderwerk

Ons team met schilders bestaat uit vijftien zeer ervaren professionals die met veel passie elk project aanpakken. Dit team heeft niet alleen ervaring met kleine projecten in bijvoorbeeld woonhuizen, maar ook met grote projecten bij bedrijven.

Voor een passende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen. Voor een persoonlijk gesprek en advies over schilderwerk kunt u uiteraard langskomen in een van onze showrooms.