Verfproducten

Creative Minds International verzorgt ook diverse verfproducten van bekende merken als Sikkens en Sigma voor elke ruimte. Ons team met professionals staat voor u klaar om elke kleur verf voor u te mixen en aan te brengen. Met hun unieke kijk op kleurgebruik kunnen zij u adviseren over de beste kleur en materiaal voor de ruimte die u geschilderd wilt hebben. Bent u benieuwd naar welke kleuren er zoal mogelijk zijn? Neem dan contact met ons op of vraag direct een staal aan.

Soorten verf

Elke kamer heeft een andere functie en dat vraagt om een andere soort verf. Wij leveren naast de normale muurverf ook kalkverf, afwasbare verf en speciale verf voor in vochtige ruimtes. Op die manier kunt u ook uw badkamer in een kleur naar wens laten schilderen.

Merken

Creative Minds International is trotse dealer van de volgende kwaliteitsmerken:

  • Pure & Original
  • Sigma
  • Sikkens
  • Strikolith

Onze schilderploeg

Al ons schilderwerk wordt uitgevoerd door onze schilderploeg bestaande uit vijftien professionals. Deze schilders zijn zeer bedreven in hun vak en hebben jarenlange ervaring opgebouwd met diverse projecten. Door de omvang en ervaring van onze schilderploeg nemen wij naast kleine projecten zoals plafonds schilderen en renovaties ook grote projecten op ons. Voor meer informatie en een passende offerte kunt u contact met ons opnemen.