Woonbeton

Woonbeton is door de slijtvaste eigenschappen een zeer geschikte vloer voor bijvoorbeeld woningen, kantoren en showrooms. Woonbeton heeft, zoals de naam al doet vermoeden, een betonlook uiterlijk die door het mengen van kleurstof in het beton in elke gewenste kleur kan worden opgeleverd. De specialisten van CMI hebben veel ervaring met het leggen van woonbeton en ook onze klanten ontdekken steeds meer de voordelen van deze kwalitatieve vloer.

Woonbeton vloeren: slijtvast en makkelijk in onderhoud

Na het aanbrengen van de vloer brengen we een speciale transparante laag aan die de toplaag vormt. Deze laag zorgt ervoor dat vloeistoffen zoals water niet meer in de vloer kunnen trekken en geeft het nog betere slijtvaste eigenschappen. Het voordeel hiervan is dat de vloer langer meegaat en daarnaast makkelijk schoon te houden is. Dat maakt woonbeton een ideale vloer voor mensen met allergieën.

Voordelen van woonbeton in huis

Woonbeton kan uitstekend gecombineerd worden met vloerverwarming en kan gelegd worden op elke harde ondergrond. Daarnaast kan de vloer (afhankelijk van de dikte) na het leggen al na 48 uur belopen worden.

Geïnteresseerd in woonbeton?

Bent u op zoek naar een geluidsisolerende en bovendien brandveilige vloer? Dan is woonbeton misschien iets voor u. Neem contact op met CMI voor een vrijblijvende offerte en geniet van een prachtige en boevnal kwalitatieve vloer.